tiistai 13. syyskuuta 2011

Kuudesti vuodessa

Meillä oli sunnuntaina esikoisen synttärit vol. 2, eli sukulaisversio. Appiukko oli ystävällisesti laskenut, että meillä tulee olemaan vuodessa ainakin kuudet synttärijuhlat (muoks. eli siis kahdet juhlat/lapsi). En ehkä jaksa tai halua ajatella sitä nyt...

Meitä oli kaikenkaikkiaan 26 henkilöä. Ihan normikuvio siis. Niin kuin sekin, että kun ekat vieraat tulivat, minä vasta levitin ripsiväriä. Vaatteet olin onneksi saanut päälleni noin kaksi minuuttia aiemmin. Äidit eivät koskaan näytä hyvältä lastensa synttäreillä. Mutta pöytäliina oli kuin olikin silitetty.

 

Nauha tilatty Etsyn kautta, siitä enemmän täällä


Sain armoa, eikä minun tarvinnut nyt leipoa toista Barbie-kakkua. Sen sijaan marsipaaniruusu oli kuulema ehdoton. Olosuhteisiin nähden kakusta tuli ihan kivan näköinen, (vaikka olisin itse voinut elää ilman noita suklaalehtiäkin) oletin nimittäin täytteiden valuvan tuolta väleistä, sillä en ole koskaan tehnyt kakusta noin korkeaa versiota.

Juhlissa käytämme arkenakin käytössä olevia 24h-sarjan isompia kuppeja, mutta muuten saa olla paljon arkea enemmän hörsötystä. Kakkulautasina meillä on Villeroy & Bochin Retro Country lasilautaset (muoks. voi ei, huomasin just että niiden valmistushan on lopetettu!), ja kakku tietenkin syödään hopealusikoilla. Aloitin tämän Romantiikka-sarjan keräilyn rippikouluikäisenä! Joku ehkä ajattelee, että olenpas minä vanha sielu, mutta omasta mielestäni tämä tietenkin on vain merkki siitä, että olen ihan oikea prinsessa.

---

Another party for our 7-year-old.

5 kommenttia:

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Kivannäköinen torttu, mitä se on?

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hei Outi, tuo on ihan tavallinen kakkupohja (kaakaojauheella vain värjätty tällä kertaa) jonka täytteenä on mun vakioratkaisu, eli mansikkarahkaa :) Siitä tykkää sekä aikuiset että lapset ja saan siitä aina kehuja. Melkein nolottaa, koska se on niin helppo...

pellavaunelmia kirjoitti...

Kakku näyttää ihan tosi hyvältä ja kuulostaa helpolta! :) Ja tähtikoristeet on kivat!

TinttiP kirjoitti...

Toi on niin totta, etteivät äidit koskaan näyttä hyviltä lastensa synttäreillä - ainakaan tässäkään perheessä :D Aina tulee hirveä loppukiire vaik kuinka aloittaa valmistelut ajoissa. Meidän esikoisella oli kk sitten kolmet juhlat! Huh!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: se onkin ihan helppo, erityisesti kun vielä nyt tein näin pelkistetyn version että kaikki kuorrutus- ja koristeluoperaatiot jäi pois. Pläts vaan siihen se kaupan ruusu, ja tyttö oli onnellinen.

TinttiP: Mikä siinä onkin, että vaikka alottaisi valmistelut aamuyöstä, sitä on aina siinä samassa vaiheessa kun vieraat tulevat. Kolmet juhlat, oijoi!