sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Lämmintä ylle

Vaikka päivällä olisi kaunista ja lämmintä, syksyn huomaa tulleen ainakin siitä, että illalla kylmyys tulee tosi nopeasti. Kaivelin vaatekaapista lämpimämpiä vaatteita, ja yritin analysoida, mitä puuttuu.

Oikeasti minä kuitenkin ostan kaiken sen, johon a) tykästyn kovasti ja b) joka sen lisäksi istuu ja näyttää kivalle päälleni (ihan kaikkiin vaatekappaleisiin nämä ehdot eivät kuitenkaan päde -ostan lisäksi esim. kasan sukkahousuja, vaikka ne EIVÄT täytä kumpaakaan ehtoa). Lopputulos on kuitenkin, että kaikkien hyvin analysoitujen listojen laatiminen on ihan turhaa! Mutta niitä on vaan niin hauska tehdä. Kun vielä huomaa, että etsii samaa asiaa jo ties kuinka monetta vuotta, voi mukavasti tehdä sen johtopäätelmän, että kyllä vain KANNATTAA ostaa kaikki a- ja b-kohdat täyttävät vaatekappaleet silloin kun ne tulevat vastaan, koska tarvittaessa Sen Oikean löytäminen on niin vaikeata! Ovelaa.

3 kommenttia:

pellavaunelmia kirjoitti...

Näyttääpäs kivalta! Varsinkin toi vaalea neule on niin pehmoisen näköinen :)

Rilla kirjoitti...

Hiukkasen on samanlaiset periaatteet täälläkin. Lämmin settisi voisi olla kuin suoraan mun kaapista. Tuo huivi taitaa ollakin! Vai onkohan se se MB:n villainen huivi..

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: Näin alkusyksyllä villapaidat kieltämättä tuntuu suloisen pehmoisilta ja lämpöisiltä. Vaan sitten talvella kun ne ovat VÄLTTÄMÄTTÖMYYS joka ikinen päivä, ne ei enää tunnu ollenkaan niin suloisilta!

Rilla: Pitää olla hyvät tekosyyt, ei kun siis PERIAATTEET ;) Juu, on tuo huivi just SE huivi. Tykkään siitä kovasti, mutta harmittaa kun huomasin, että se on vähän nyppyyntynyt. Mutta lämmittää se edelleen mukavasti nyppyineen päivineen!