keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Peilin paikka
Minä jahkaan vieläkin, mitä laittaa tämän hyllyn ylle. Varsinkin päätökset, joihin liittyy reikien tekeminen seiniin, kypsyvät erittäin hitaasti. Taulu vai peili? Ehkä nyt valon vähenemisen myötä alan kallistua peilin kannalle - jokainen valonsäde on monistettava! Vaiko sittenkin tauluhylly, johon voisi laittaa sekä tauluja että peilin? Tämä ekasta yksiöstäni peräisin oleva peili kun päätyy joka tapauksessa esikoisen huoneeseen, jonka tyyliin se sopii paremmin. Esikoinen on toivonut itselleen omaa vaatekaappia (ensimmäinen vihjaus EVER siihen suuntaan, että vaatteet häntä millään tavalla kiinnostavat), ja pitäähän sen takia sitten olla peilikin. Sitten tytär ei varmaan päädy mihinkään kummallisiin asuyhdistelmiin, eihän?

Tuon rouhean betonilehden sain lahjaksi ystävältäni, se on mahtava! Ystäväni on siis tehnyt sen itse betonista ja kanaverkosta käyttäen "muottina" raparperin lehteä. Ihanaa, kun joku jaksaa ja jollain "on aikaa". Hänelläkin kun on kolme lasta. En yleensä välitä värillisistä kynttilöistä, mutta tähän voisin kuvitella jotain kaunista luumun sävyä. Olen siis aika hurjalla päällä kuten huomaatte. Kohta saan ehkä tehtyä niitä reikiä seinäänkin.

6 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ihan lehden on ystäväsi tehnyt. Minä haaveilin tekeväni tuon tyyppisiä juttuja laatoiksi kasvimaalle, mutta ompa kertakaikkiaan ihana kynttilän alustana.

pellavaunelmia kirjoitti...

Kaunis on tuo lehti tosiaan :) Ja mä oon ehdottomasti sen tauluhyllyn kannalla!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Amalia: Mullakin kävi mielessä, että jospa ryhtyisi tekemään noita itsekin, koska ajattelin ihan samaa, että jos niitä olisi useampi, ne olisivat kivoja pihalaattoja. Tai yksi oikein jättimäinen sopisi meidän terassinlattiallekin!

Pellavaunelmia: Hankalaa, hankalaa. Reikiä seinään ei ole luvassa vielä tänään, koska suunnitelman suhteen ei ole tullut valaistumista.

Norppa kirjoitti...

Tolleen on just hyvä! Kaunista kaikin puolin. :)

Tickler kirjoitti...

Komia on lehti. Tuollainen voisi "leijua" meillekin. Kaunis tunnelma kuvissa.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Norppa: Haa, siis se halvin ja helpoin vaihtoehto! Mahtavaa, ei tarvitsisi tehdä yhtään mitään. Sytytänkin kynttilät ja heittäydyn sohvalle nauttimaan perjantai-illasta! Mukavaa viikonloppua!

Tickler: Täytyy ehdottomasti kiittää kaveria vielä seuraavalla kerralla, koska tykkään tuosta lehdestä päivä päivältä vain enemmän jos mahdollista. Ja kiitos tunnelmakehuista, en nimittäin meinannut saada koko kuvaa ollenkaan aikaiseksi keskipäivän HÄMÄRÄSSÄ ja meinasi jo tulla itkupotkuraivarit ;D