perjantai 30. syyskuuta 2011

Tytär

Esikoisella oli lyhyt päivä koulussa tänään, saatiin vain olla ja nauttia hitaasta, lämpimästä iltapäivästä. Jotkut hetket ovat niin taianomaisia tuon pienen naisen kanssa.

Perjantaisin käymme myös yhdessä urheilemassa, tytär tanssitunnilla ja minä sillä välin spinningissä tai cardio energyssä vai mikä hieno nimi sillä toisella tunnilla olikaan. Tulee hyvä olo aloittaa viikonloppu, kun on ollut niin "reipas". Vaikka tuohon reissuun mennessä kaikki taika oli kadonnut ja seuralaiseni oli taas kovin armoton äitiään kohtaan. Yritin kestää, koska juuri eilen taisin päpättää/räjähtää ihan samalla tavalla omalle äidilleni akvarellitunnilla...Mukavaa viikonloppua!

---

After school dreaming with my daughter.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania ja herkkiä kuvia! Miksei meidän pojat seiso edes hetkeä paikallaan, että saisin edes jonkin näköisen kuvan heistä... Rauhallista viikonloppua!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Meidän tyttö kun on jo iso rauhallinen koululainen -NOT. Koulun isoin haaste on tyttö-rukalle se paikallaan istuminen. Mutta kun veli ei ollut kotona, niin vähän aikaa malttoi olla ihan paikallaan ja "poseerata" ;)

TinttiP kirjoitti...

Iiiihania kuvia!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

TinttiP: Kiitos <3

Jonna kirjoitti...

Kauniita kuvia :)