tiistai 6. syyskuuta 2011

Ajatuksia keittiöstä, osa 1
Jos minä remontoisin keittiömme, se näyttäisi aika pitkälle samalle kuin mitä se näyttää nyt. Kaappien välitilaan laittaisin tosin ehkä lasin, hana menisi vaihtoon (en tiedä miksi nykyinen hanamme saa aikaan minussa niin voimakkaita tunteita) ja tasot vaihtuisivat tummempaan tai sitten ehkä ihan kiiltäväksi valkoiseksi.Matto Pappelina, kangaskori H&M, puulaatikko Villa Hima/Hanko


...mutta minkälaiset kaapit ovat muropakettien suunnittelijoilla? Tavalliseen keittiön kaappiin ne eivät mahdu, paitsi jos irrottaa yhden hyllyn. Hyllyä on turha nostaakaan, koska joka tapauksessa se yksi hyllyväli jäisi niin matalaksi, että siinä voi lähinnä säilyttää pillimehuja. Raivostuttavaa. Huolehtisin myös, että tyhjille pulloille ja paperinkeräyspapereille olisi oma säilytyspaikka keittiönkaappien sisässä. Nyt ne kerätään meillä näin, ja kyllä ne lattialla ovat aina vähän tiellä, ja kuopuksen ihasteltavissa (varsinkin se karhun kuva tölkin kyljessä on tooooosi kiva -ja se saunakaljan pohjat päällensä valellut löyhkäävä pikkutyttö erityisesti).

-----

Just dreaming how to make my kitchen more effective. 

5 kommenttia:

Tickler kirjoitti...

Kierrätykselle tarvitaan tilaa, joita harvassa keittiössä on ajateltu. Samoin, haluaisin isot laatikot koirien ruokasäkeille. Siellä samassa voisi olla niiden lääkkeet, namit jne.

pellavaunelmia kirjoitti...

Toi muropakettijuttu on niin totta! Se on ainoa asia joka jää pyörimään keittiöön pöydälle, kun kaappiin ei mahdu. Ja toi puinen ALKO-laatikko on ihana :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Tickler: On hassua, että noita kierrätysjuttuja mietitään niin vähän, koska ne kuitenkin koskettavat jokaista.

Pellavaunelmia: Muropakkaukset kun eivät muutenkaan ole mitään sellaisia kaunistuksia, joita viitsisi pöydällä säilyttää, pöh. Alkon laatikko on päässyt alkuperäisiin tehtäviinsä pullojen säilytykseen, ja se on siinä kyllä ihan käteväkin. Ei enää kiliseviä, sikin sokin pussin pohjalla pyöriviä pulloja eikä sitä sisältä tahmaista muovipussia! :D

Norppa kirjoitti...

Muropaketti menee ainakin meillä jääkaapin päällä olevaan kaappiin. Se on ainoa paikka, mihin mahtuu. Mitenkään kovin kätevää tämä ei ole, kun kaappi on niin korkealla, mutta minkäs teet... Ihania kuvia, taas!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Muropaketti on ärrrrsyttävä. Itse en edes niitä syö, mutta meillä asuu pari jotka ovat juuri päässeet murojen makuun. Seuraava keittiö on todella suunniteltava muropaketin ympärille. Näin se on. ...ja kiitos :)