lauantai 24. syyskuuta 2011

Mustaa

Johonkin vain livahti tämä viikko. Ennen viime yötä olisin kuvaillut tätä viikkoa vain kiireiseksi, mutta viime yön jälkeen (=vain muutama hajanainen tunti unta; lapsilla flunssaa) viikko muuttui aika kamalaksi.

Jotain kivaa jäi tästäkin viikosta onneksi käteen. Mustan himo jatkuu, ehkä se tuo mukavasti selkärankaa kotiin ja tähän kotona oleiluun, kun päivät välillä vain epämääräisinä soljuvat ohitse. Kunpa vain ostokset olisivatkin jääneet tähän! Viime aikoina olen tuonut kotiin aika monta pussia ja pahvilaatikkoa. Vähän niin kuin laihdutuskuurilla; ruokaa himottaa kahta kauheammin. Ihan samoin on käynyt nyt, kun pitäisi elää kotihoidontuen mukaisesti.


Pellavalautasliinat ja kynttilä H&M Home, tabletit Dixie, pannunalunen Pluto Produkter


Mukavaa lauantai-iltaa! Itse ajattelin kaivella tulitikut esille ja luottaa kynttiläterapiaan!

---

Something small for the home. I can not resist black at the moment...

2 kommenttia:

Tickler kirjoitti...

Kauniita juttuja löytyi kassista! Ja eihän nuo ihan maltaita taida maksaa? Pientä iloa elämään! Sytyttelin juuri kynttilät ja kohta alan keskittymään hömppäleffoihin, joita Cittarissa oli edullisesti. Mies lähti "poikain reissulle" Tallinnaan, ei välittäisi näistä "lähes dokumenteista".
Rentouttavaa terapiailtaa sinulle!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Tickler: Juu eihän nuo paljoa maksaneet ja se onkin H&M:ssä mukavaa (ja kamalaa kun sieltä kyllä usein löytää kaikkea kivaa!). Nuo ostamani ruoka-alustatkin oli edulliset verrattuna Chilewichin tuotteisiin. Lisäpojoja ropisee niiden tarpeellisuudesta ;D Sen sijaan vaate- ja kenkäostokset eivät ole olleet niin edullisia, mutta toivottavasti pitkäikäisiä. Tarpeellisia nekin, eikä pidä aliarvioida niiden mieltä nostattavaa vaikutustakaan.

Oi, nuo leffat kuulostaa mahtavalta! Olisinpa itsekin osannut varautua noin, omaa miestäni vieläkin odottelen kotiin.