torstai 1. syyskuuta 2011

Kuppeja ja keksiä

Syyskuu. Tänään aion pitää pitkän kahvitauon kun kuopus nukkuu (esikoinen on koulussa ja poikakin tänään tarhassa), ja vain olla kaikessa rauhassa. Tykkään olla kotona "yksin", omissa ajatuksissani. Jos monta päivää menee ilman tällaista "huokaisutaukoa", alan olla aika kärttyinen, väsynyt ja stressaantunut.
Viikonlopun purjehdusmatkalla äitini sai vihdoin kaivettua viiden viikon kesälomapurjehdus-kasseistaan tuliaiseksi toivomani mukit. Lovisa Burfitt on ruotsalainen vaatesuunnittelija ja kuvittaja, joka on nyt yhdessä Rörstrandin kanssa tehnyt pienen astiaston (hänellä oli vielä kesällä upeat kotisivut täynnä ihania piirrustuksia, mutta ne eivät valitettavasti näytä toimivan). Toivomiani isompia mukeja ei ollut kaupasta löytynyt, mutta sain pari näitä pieniä espressokuppeja ja "lohdutukseksi" pari lautasta. Tykkään näistä kovasti, ja vaikka harvemmin juon kahvia (varsinkaan sitä espressoa!), niin voihan noita käyttää useammin nauttimieni herkkujen tarjoiluun!
Muista sinäkin pitää tänään hyvä kahvitauko.


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanat kupit! Kahvitauko pidetään, mutta omat ajatuksetkin taitaa jäädä kuulematta kun nuo pojat tuossa tohisee:).

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Täällä kehittelen suunnitelmia, miten saada niitä isojakin kuppeja (ja kuinka paljon niitä pitäisi ostaa?!) -tykkään noista kovasti. Apua, joko teidän molemmat pojat ovat jättäneet päiväunet pois?