maanantai 26. syyskuuta 2011

Turhamaista

Aluksi riitti huivi kaulaan. Nyt on trenssikin jo otettu käyttöön. Syyskuu on aika hurja kuukausi. Kuun alussa lämpötilat olivat vielä siellä +20 astetta, ja nyt loppukuusta yöllä saattaa olla vain muutama aste lämmintä. Kohta ei tarkene balleriinoissa tai korkkareissa. Siirtyminen saappaisiin on iso kynnys, koska siitä alkaa Talvi. Tänä vuonna aion vastaanottaa saapaskauden vasta nilkkuri-välivaiheen jälkeen!

Mietin tänään, miten ihana tämä blogimaailma on. Äitini on aina rakastanut vaatteita, mutta tiedän ihmisiä, jotka arvostelivat äidin vaatteiden ostelua. Minullekin on jäänyt siitä vähän sellainen olo, että shoppailu on turhamaista ja turhamaisuus on pahasta. Täällä ihanassa blogilandiassa on kuitenkin paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka ymmärtävät, kun sanon, että kaapista kaivettu kiva takki ilahduttaa kovasti mieltäni ja JEEEE, löysin viikonloppuna ihanat nilkkurit (vuoden etsimisen jälkeen)!

Ei minulla tänään muuta. Ihan turha turhamainen postaus vain.


Takki Karen Millen, huivi by Malene Birger, rakkaat kengät Unisa

---

May I just say how much I love my new shoes!

3 kommenttia:

pellavaunelmia kirjoitti...

Hih, tuo kirjoitus on kyllä NIIIN TOTTA! Toinen Blogimaailmalainen ymmärtää joitakin asioita niin paljon paremmin kuin muut ;)

Hanna kirjoitti...

Ihanaa vapautta täällä blogilandiassa! Mullakin uudet Unisan nilkkurit Helsingin reissulta:).

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Pellavaunelmia: On mukavaa, kun saa jakaa asioita muiden samanmielisten kanssa. Miehen ei tarvitse kuunnella ehkä ihan niin paljoa tätä hömppää! Vaikka se välillä nauraakin, että olen ihana kun olen innoissani jostakin tuollaisesta...

Hanna: Jee, meidän pitäisi ehkä kippistää uusille Unisa-kengille! Minkälaiset löysit?