tiistai 23. elokuuta 2011

JuhlavalmistelujaMeillä vietetään ensi viikolla esikoisen 7v.-juhlia, ja olen etsiskellyt vähän juhlaideoita. Kavereiden kutsut lähtivät ihan Tiimarin valmiina "Barbie muskettisoturina" -kutsuina, sillä se on parasta mitä tytär tietää, ja hän aikookin 17-vuotiaana ratsastaa Pariisiin muskettisoturikouluun. Kuulema.

Etsystä löytyi kyllä mahdottoman söpöjä bannereita/juhlanauhoja GFettiltä monella eri kuviovaihtoehdolla, ja laitoinkin jotakin tilaukseen, vaikka eivät noihin ekoihin juhliin ihan taida ehtiäkään. Lisäksi sama myyjä myy myös konfettia, ja niissäkin on paljon kuviovaihtoehtoja. Ihan harmittaa, etten tilannut samalla tuota sormus-konfettia, olisin keksinyt sillekin jo käyttöä häälahjankin koristeina. Värit noihin bannereihin sekä konfetteihin saa valita itse aika kattavasta värikartasta, eikä hinnatkaan ole pahat postimaksuineen kaikkineen.

Kaikki kuvat GFetti

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania konfetteja ja muuta juhlatilperööriä! Oletko tilannut ennenkin tästä firmasta? Kävin heidän sivuillaan ja tilausehtojen sivuilla ei ollut alkuunkaan tekstiä. Vähän outoa. Siksi haluaisinkin kuulla sinun kokemuksia firmasta. En myöskään löytänyt postimaksuja mistään. Mistä hintahaarukasta on kyse?

Kiitos kivasta blogista, sitä on mielenkiintoista lukea.

Terkuin, Enkeli

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hei Enkeli! Olen Etsystä tilannut kerran aiemminkin, mutta eri myyjältä, ja kaikki meni hienosti. Ehkä siksi en nyt niin tarkkaan katsonutkaan, että varsinaisia tilausehtoja ei tällä myyjällä ollut esillä. Kohteissa on (esim. tämä: http://www.etsy.com/listing/73101367/6-foot-sweet-little-sheep-garland-in) postikulut ilmoitettu tuolla sivun alareunassa (itse ostin kaksi nauhaa ja postikuluineen se teki yht. n. 12e), ja toimitusaika ennen sitä. Oma tilaukseni ei ole vielä tullut, joten omaa kokemusta ei vielä ole, mutta myyjälle on annettu palautetta 98 kertaa ja ne kaikki ovat positiivisia.

Kiitos, tosi kiva kuulla! Välillä sitä miettii, että mitä varten sitä täällä vaan yksin jorisee... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Annimanni!

Kiitos tiedoista. Eiköhän firmalla ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Täytyypä katsoa sivuja uudelleen. Kenties tilaan sieltä jotain... :-)

Jatka vaan samaan malliin. Keep up the good work! :-)

Enkeli

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Enkeli: Myyjä oli valitettavasti kyllä oikeassa siinä, että nauhat eivät eilisiin juhliin ehtineet, mutta sukulaisille järjestettäviin juhliin sitten ainakin. ...saa sitten huomion pois kakusta, jos se taas vähän lässähtää ;D