sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Jakku ja korkkarit

Tällä viikolla oli tosiaan parikin ylimääräistä menoa kaikkien perheen harrastusmenojen päälle. Kävin  mm. Elle-lehden paneelitutkimuksessa keskustelemassa. Oli jotenkin kiva lähteä johonkin tuollaiseen "omaan", aikuismenoon. Pukea jakku ja korkokengät.

...kun saavuin perille, joku tervehti minua nimeltä. Terve Annimanni! Just huomasin joo sun nimen tolta listalta.

Maailma on aika pieni, kun tutkimuksen vetäjänä oli ala-astekaverini isoveli (joka tuohon aikaan oli hyvin pelottava ja jota me pikkutytöt eivät kiinnostaneet pätkääkään), eli nykyinen mieheni bändikaveri (ja äijäilykaveri). Täytyy myöntää, että olin hetken aikaa melko vaivautunut. ...mutta ehkä sekin oli? Hmm, joutuukohan se lukemaan Elleä? *tirsk*Jakku (ja neulekin) Esprit, farkut H&M


Tämä asu on just sellainen mun perussuosikki (poseeraus ei); farkut, jakku ja korkkarit. Rakastan noita kyynärpääpaikkoja, ja tällaisia "liian pitkiä" lahkeita jotka ruttaantuvat kivasti nilkkoihin. Kotona voi hengata farkuissa ja t-paidassa/neuleessa, ja sitten on kuitenkin nopeasti valmis lähtemään kun pukee lisäksi vain jakun ja korkkarit. Oikeastaan jo pelkät korot tekevät niin paljon!

Muoks. Päädyin leikkaamaan itseltäni pään irti.
---

This is the kind of outfit I like the most. ...and I can not resist elbow patches!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa asupostaus, kivaa! Hyvältä näyttää eli klassista ja vaivatonta (ei liian pyntätyn tai mietityn oloista)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia vain. Tykkään itsekin lukea asupostauksia, mutta en vain ole oikein löytänyt omaa tapaani tehdä niitä. Katsotaan, löytyykö sitä...

Tickler kirjoitti...

Tuo on kiva tuo Espritin jakku! Katsoin samaa viime viikolla, mutta en vielä ostanut. Ehkä hipsin sen hakemaan, sen verran hyvältä näyttää!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Tickler: Itse ainakin viihdyn jakussa tosi hyvin, vaikka en taida omistaa mitään muuta tummansinistä. ...niin ja tänään ehkä löysin siihen täydellisesti sopivan harmaan mekon (voi ei!)