perjantai 9. syyskuuta 2011

KepeääTänään on ollut hyvä fiilis. Poika oli hyväntuulinen (ei viimeaikoina mikään itsestäänselvyys), aurinko paistoi, vilustuminen (taas!) voitettu ja mieli kepeä. Hymyilyttää eilinen ystäväni visiitti ja kaikki ne jutut mitä höpötettiin.
Kaapistakin löytyi vielä puolikas pussi minun uusinta ruokalöytöäni, Gogreenin Salladsmixiä (sekoitus cashewpähkinää, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä), jolla saa mukavasti vaihtelua salaattiin. Kanaa, jäävuosisalaattia, rucolaa, kurkkua, papuja ja artisokansydämiä ja ripaus noita -niitä löytyi tänään salaatistani. Illalla vein tytön tanssitunnille ja itse hikoilin samaan aikaan spinning-tunnilla. Mies tuolla paistelee meille iltapalksi pihvejä (kyllä, tähän aikaan), ja kohta voi hyvällä omalla tunnolla köllähtää sohvalle syömään. Lapset nukkuu jo. Aika hyvä perjantai.Liukuvärjätty neule: Muotikuu, silkkialuspaita Style Butler, farkut Liu Jeans, tytön mekko Mayoral (lastemme hovipukija)


Niin ja meillä oli pieni kiinnitysoperaatiokin, kohde häämöttää tuolla taustalla. Juuri tällaiset pienet asiat meiltä monesti jää roikkumaan, mutta ei tämä (ainakaan kovin moneksi päiväksi). Nyt voi taas nukkumaan mennessä suunnitella ja haaveilla niistä seuraavista, tulevista projekteista ;)

Hyvää viikonloppua!

P.S. Meillä on viikonloppuna tytön toiset synttärijuhlat (sukulaisille), ja mekko on silitetty mutta muuten -hups vaan, kaikki kesken ja miten ihmeessä minulta se pöytäliinan silityskin jää aina tekemättä ajoissa. Mutta täydellisyys on tylsää, eiks niin?

3 kommenttia:

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Palohälytin tuli mustasukkaiseksi keittiöstä leijuviin tuoksuihin ja rupesi huutamaan. Me miehen kanssa juostiin ihmeissämme yrittäen paikantaa oikean hälyttimen, joka ei sitten meinannut millään vaieta. ...ja yksikään lapsista ei herännyt.

Nyt syömään!

Hanna kirjoitti...

Kauniita kuvia ja IHANA tuo hopeinen tarjotin, onko TineK:n? Tuollainen olisi hakusessa, mihin saisi paljon kynttilöitä tai tuikkuja.

Mukavaa viikonloppua!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

...jaahas, ja nyt meinasi jonkun kissakin tulla käryn takia avatusta ovesta sisään pihville.

Hanna: Kiitoksia :)

Olen ostanut tuon tarjottimen Savonlinnasta ja nähnyt sen jälkeen kyllä saman Perobassa Helsingissä. Siinä ei lue mitään merkkiä, joten en ole aivan varma, kenen valmistajan se on. Mukavaa viikonloppua!