keskiviikko 21. syyskuuta 2011

HiekkaaSitten hääpäiväisen illallisen ravintola Sassossa (yläkuvassa), en voi kieltää ettenkö olisi haikaillut noiden hiekanväristen Kartio-lasien perään. Koska me emme oikeasti tarvitse lisää laseja, ajattelin kokeilla, josko pari hiekan väristä Kivi-tuikkua auttaisi asiaa. Yksi maljakkoni oli hauskasti saman mallinen noiden tuikkujen kanssa, ja kaapista löytyi siihen tuollainen ruskea kynttilä (muutaman vuoden takaisen joulutervehdyksen kera).

Olenkin tänään vain poltellut kynttilöitä ja haaveillut punaisista Jimmy Choo -korkkareista. Vähän meinaa epätoivo iskeä, kun nyt kolmatta viikkoa sairastan on-off-flunssaa. ...tosin kohta tätä jatkuvaa sairastelua -"oon niin parka"- voi käyttää tekosyynä niiden kenkien tilaamiseen! Olen niin ihanan positiivinen!

---

I fell in love with the sand color of the Iittala Kartio water glasses in this restaurant Sasso in Helsinki - I just had to buy some Kivi candleholders in the same shade!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kauniita sävyjä.
Olisipa kiva päästä Sassoon syömään pitkästä aikaa :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Oikein ihmettelin, että kuinka ihmeessä tuon värisiä Kivi-tuikkuja meillä ei ennestään ollut (niitä kun tuntuu löytyvän vaikka minkä värisinä)! Sasso on ihana, olenkohan tänä vuonna edes käynytkään muualla kuin aina siellä, hmm... Mukavaa viikonloppua!