maanantai 19. syyskuuta 2011

Habitaressa

Eilen tein pienen visiitin Habitaressa, kun olin saanut ilmaisen lipunkin. Joskus minusta tuntuu, että ammattilaisille tuntuu olevan muotia se, että tiettyihin asioihin, kuten tällaisiin messuihin, suhtaudutaan vähän blaah-meiningillä. Muistan miten meillä kotonakin vanhemmat nimittivät Avotakka-lehteä Avokakaksi.

No, minusta messut olivat tosi inspiroivat! En tarkoita, että siellä saisi välttämättä suoraan ratkottua kaikkia sisustusongelmia, mutta ihan kaikenlaisen kauniin sekä erilaisten värien katselu saa ajatukset liikkeelle. ...vai oliko se vaan se, että sain olla liikkeellä ihan yksin ja rauhassa. Pää oli ainakin niin nollattu messujen jälkeen, että paluumatkalla hyppäsin täysin väärään suuntaan menevään junaan.Kaikista ihanin osasto oli kuitenkin Iittalalla, joka ansaitsee ihan oman postauksensa. Olen niin astiafriikki!

---

At the Habitare 2011 fair in Helsinki, Finland - the fair for furniture, interior, decoration & design.

2 kommenttia:

Evi kirjoitti...

Minuakin Habitare inspiroi - vaikka muutamat osastot, kuten Valo, olivat pettymys. Inspiroiduin puusta, yksittäisistä pientavaroista, hanoista, Trash osastosta... kävin kahtena eri päivänä eri ihmisten kanssa kiertelemässä messuja.
Ja kyllä, se Iittalan osasto oli hieno! Esillepano oli upea, ja pidän niin paljon uusista ohuista juomalaseista. Menevätköhän ne helposti rikki...?

Kiva blogi sulla!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Evi: Kyllä siellä varmasti katseltavaa riitti pariksikin päiväksi. Ja parhaimmat saattoi varmasti vilkaista uudelleen :) Ne lasit ovat todella kauniit ja sirot, minäkin pidän niistä, mutta aika varovainen niiden kanssa saa varmasti olla.

Kiitos!