torstai 15. syyskuuta 2011

Näen pilkkuja

Laukku Mulberry, takki ja kengät Shopbop


Edellisen postauksen jälkeen onkin täysin luonnollista puhua kengistä ja laukuista!

En ole koskaan ollut LV-laukkujen himoitsija, eikä Mulberryn valikoimissakaan ole kovin montaa sellaista laukkua ollut, jotka tuntuisivat "omilta". Nyt olen kuitenkin ihastunut tähän Mulberryn laukkuun, joka vielä erehdyttävästi muistuttaa LV:n Speedyä! Yhden yön työmatkoilla kaipasin kovasti tilavampaa käsilaukkua, jotta vähät matkatavarat saisi mahdutettua siihen ja läppärilaukkuun. Tämä laukku ei ole varsinaisesti käsilaukku vaan nimenomaan reissulaukku, joten siihen kyllä mahtuisi tavaraa, sitäpaitsi ehdoton plussa on olkaremmi. Kävinkin jo moikkaamassa tätä laukkua ihan myymälässä asti, mutta ainakaan vielä se ei lähtenyt mukaani.

Se menisi hienosti sekä mustan että beigen takin kanssa, mutta onko siitä myös käsilaukuksi työmatkojen ulkopuolella? Ettei se vaan ole liian iso ja tyhjillään sitten ihan luttana jos mukana on vain lompakko ja puhelin? ...ja voiko joku kertoa mistä johtuu tämä nykyinen leopardikuviorakkaus? Onko musta tulossa riittaväisänen?

---

What a beautiful bag!

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Pieni sijoitushan tuollainen laukku on, mutta varsinkin jos reissuja on paljon, niin siitä vain! Itse en malta ostaa kalliita laukkuja, mutta kenkiä kylläkin! Mikähän siinä on? Joo ja tuo leopardi, kyllä se vaan kutkuttaa!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Maiju: Minulla nämä himot tulevat kausittain, välillä haluaisin ostaa useamman laukun, sitten alkaa kenkäkausi. Tai alusvaatekausi tai... ;) Ehkä tuo uuden laukun hankinta voisi olla tällä kertaa kiva porkkana siihen hetkeen, kun palaan töihin.