keskiviikko 7. joulukuuta 2011

YksivuotiaalleMeilläkin on viime aikoina juhlittu, kuopus sai vihdoin synttärijuhlansa, oikein kahdessa erässä. Tarkoitus ei ollut viettää juhlia joulua erityisesti alleviivaten, sankarikin kun täytti vuoden siis jo lokakuun lopussa eikä nyt joulukuussa. Menulla oli kuitenkin jo joitakin jouluisia makuja, graavia lohta ja marsipaanikakku, lisäksi lapsille Tukholmasta tuotuja pipareita.

Suolaiset tarjottavat leivoimme itse vanhoista hyviksi havaituista resepteistä, mutta onneksi myönsin ajanpuutteen ja ostin kakun valmiina. Kakkukeisarin prinsessakakku haettiin Stockmannilta, ja voin suositella. Se ei ollut ollenkaan sellainen liian makea kuten prinsessakakut tuppaavat olemaan, ja lisäksi todella mehevä ja kevyehkö (en tarkoita kaloreita...).

Meillä on leluja "aika paljon" jo kahden isomman lapsen jäljiltä, mutta onneksi mitään kamalaa lelukuormaa ei siunaantunut. Mikä parasta, yksikään uusista leluista ei ole muovia eikä niistä lähde ääntä! Kummitädin Australiasta asti tuodut Uggsit lämmittävät sankarin varpaita ja ainakin äidin mieltä! Yksivuotias taisi pitää eniten mollamaijasta, jota on suurella rakkaudella jo ruokittu silmän kautta makaroneilla...

---

Our youngest turned 1 year!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kun tyttö ollut suloisena :). Kivoja lahjoja - minä jo valmiiksi kauhistelen, mitä joulu tuokaan tullessaan! Toiveissa myös jotain muuta kuin muovihärpäkkeitä.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Juulia: Toivottavasti joulunakaan ei kukaan tuntisi itseään pakotetuksi väkisin ostelemaan mitään krääsää, varsinkin kun tämä yksivuotias olisi onnellisimmillaan pienestä rusinapaketista!

Meän Satu kirjoitti...

Ihanat juhlat ollu teillä :) Ja se on hieno tapa, että pystyy myöntään, ettei aikaa ole kaikkiin asioihin, ei sitä tarvikkaan olla <3 Ihanan näkönen prinsessakakku :) Alako tekkeen mieli herkuttelua :D

Sulonen pikkunen <3

ja huvittava tuo "Yksivuotias taisi pitää eniten mollamaijasta, jota on suurella rakkaudella jo ruokittu silmän kautta makaroneilla..." Hihi hauska :D

Osaat kertoa tosi kivasti postauksissa :) Seuraan tätä sinunki blogia, mutta oon vaan niin laiska kommentoija :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Meän Satu: No oih, kiitoksia :) Eihän sitä aina ehdi kommentoida, mutta kiva kun nyt ehdit :)

jarna kirjoitti...

Niin ihana tyttö ♥

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Jarna: Niinhän se on ;) Päivä päivältä rakkaampi ja enemmän omanlaisensa (vaikkakin ihan saman näköinen kuin "isommat"!)