perjantai 16. joulukuuta 2011

Kirjaimet pakettiinEnsimmäinen satsi paketteja on kääritty iloisiin punaisiin. Olen syksyn aikana ostanut useamman rullan washi-teippejä, ja intouduin niistä väkertelemään paketteihin koristeeksi lahjansaajien nimikirjaimia. A, E ja K-kirjaimet ovat olleet aika inhimillisiä toteuttaa, mutta voi kyllä olla, että nimeän esimerkiksi S-kirjaimella alkavat ihmiset uudelleen!

MUOKS: Nämä teipit olen hankkinut Teippitarhasta, punainen on "Perinteinen japanilainen samekomon aaltoilevat pilkut" ja harmaa "Perinteinen japanilainen asanoha tähtikuvio"
---

Christmas gift wrapping - I have bought several rolls of washi tapes and decorated the gifts with washi tape letters. It was quite easy with letters like E, A and K but it might be that the letter S turns out to be quite a (too big) challenge!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea taiteilla teipistä kirjaimet paketteihin :)!

Marja B. kirjoitti...

Wau! Olen aina ollut sitä mieltä, että kaunis ja omaperäinen pakkaus on puolet lahjaa. Sinun graafiset lahjapakkauksesi ovat käyttötaidetta parhaimmillaan. Upeita!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Juulia: Niiden väkertelykin oli oikeastaan aika hauskaa, paitsi tuohon isän pakettiin meinasin laittaa jo J-kirjaimen sijasta I niin kuin ISÄ!

Marja B: Kiitos kauniista sanoistasi :) Kaunis pakkaus tekee todella paljon, ja ihan vaan pakkauksen vuoksi olen sortunut ostelemaankin kaikenlaista, kuten kerran oli pakko ostaa Tukholmasta hammastahnaa ;D