perjantai 2. joulukuuta 2011

VipinääOlen käynyt ihanalla rentouttavalla Tukholman risteilyllä ja saapunut sieltä melko epärentouttavalla tavalla suoraan järjestelemään (vihdoin) kuopuksen 1v-synttäreitä. Juhlien jälkeen on kuitenkin hyvä mieli ja siisti koti (siis OLI...). No mutta kukat kukoistavat ainakin vielä! Tiesittekö muuten, että ruusut tulee laittaa melko kuumaan veteen? Tämän vinkin jälkeen ruusut yleisesti ottaen ovatkin kestäneet paljon pidempään, eivätkä nuupahda niin helposti.

Kaunista viikonloppua!

---

I have had a nice cruise to Stockholm, Sweden and then a not-so-relaxing return to home to finally arrange the birtday party to our 1-year-old. But afterwards it is so rewarding when your home is looking nice after all that cleaning. Even the roses still look good - I have learned they require quite hot water in the vase. That really makes a difference!

2 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Uusi imupinta uhtaalla veitsellä ja kuumaan veteen, ravintoloissa veteen satetaan kaataa vielä Spriteä, sokeri saa kestämään veilä kauemmin

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Lumo: Tuosta Spritesta en ole kuullutkaan, mutta oikeilla jäljillä olen siis ollut kun olen laittanut sokeria silloin kun kukkien mukana ei ole tullut sitä virkistepussia! Ruusut ovat silti aina olleet jotenkin haasteellisia, uusista imupinnoista huolimatta, ja nyt olenkin ihan ihmeissäni, voivatko ruusut todellakin kestää näin kauan.