tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulusiivous

Meillä ei ole koskaan käynyt siivoaja, mutta kun marraskuun alkupuolella Citydealissä oli siivoustarjous, päätin kokeilla ja ostaa kyseisen siivouslahjakortin. Sillä meillä on tänään tehty neljän tunnin joulusiivous! Kylpyhuoneessa tuoksuu ihan hotellilta (=kloorilta?), siitä tulee aika luksusolo. Mutta mitä ihmettä kotona tehdään silloin, kun siivoaja siivoaa?! Jotenkin tuntuu kamalalta istua sohvalla lukemassa lehteä toisen uurastaessa...

No sen kuitenkin tiesin, että siivouspäivän kruunaa kukkaset, ja mielessä siinteli valkoiset ruusut. Valkoisia leikkokukkia ei oikein tuntunut olevan tarjolla (ainakaan tuoreita), joten nappasin lopulta mukaani harsokukkia (siis juuri niitä mitä ennenvanhaan oli kaikissa kimpuissa "täytteenä"), ajattelin että joulukoristeiden kanssa ne näyttäisivät kivan "huurteisilta heiniltä" näin lunta odotellessa...

---

Today we had a cleaning lady for the first time in my life! But what are you supposed to do when somebody is cleaning your house? It feels somehow terrible to just sit on the sofa and read some magazines... When the house is clean, it is also nice to have some fresh flowers to maximize the luxorious feeling, but they were out of white roses today. So I bought these instead, I thought they would look a bit like frosty hay with these glass balls (we still have no snow!).

4 kommenttia:

Marja B. kirjoitti...

Joskus pitää voida hemmotella myös itseään ja hankkia helpostusta. Ihana idea - jäin itsekin miettimään ylelliseltä tuoksuvan kylppärin saamista!

Lumo kirjoitti...

Muistan nähneeni tuon tarjouksen. Olisi kannattanut tarttua siihen; koti kaipaa kunnon joulusiivousta...

Minna-Leena kirjoitti...

Harsokukat on kauniita. Sisarellani on morsiuskimppuna vain niitä ja kimppu oli todella kaunis!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Marja B: Olen ajatellut, että palattuani töihin meillä kyllä voisi käydä siivooja useamminkin. Nyt on hyvä vähän testailla sopivan löytämiseksi.

Lumo: Seuraavalla kerralla sitten ;) Sellainen joulun jälkisiivous; miksi sitä aina meneekin samaan lankaan ja ajattelee, että jouluksi kaiken pitää olla valmista?

Minna-Leena: Oi, voin uskoa! Iso kimppu noita ja vaikka paksu satiininauha vielä varteen rusetille -olisi aika ihana.