lauantai 17. joulukuuta 2011

Ei mitään paketoitavaa?


1. Lexington-pyyhe (Stockmann) 2. Iittala-lahjakortti 3. Bruka-keittiöpyyhkeet 4. Gear4 Angry Birds -nappikuulokkeet (Stockmann) 5. Chanel-kynsilakka 6. Ullakkopuodin pannuhiippa (valurautapannun  kahvaan) 7. Boss-vyö (Stockmann) 8. Balmuir-kynttilä 9. Hackman Touch huhmare ja survin 
10. Boss-kaulaliina (Stockmann) 11. Steltonin Pure Black -veitset


Joillekin ihmisille on vain niin vaikeaa keksiä lahjoja! Yleensä ne hankalimmat ovat miehiä. Kokosin tähän vielä viime hetken ideoita, osa näistä päätyy meilläkin lahjapaketteihin.

Naisille:
(1.) Laadukas pyyhe. Itse ainakin ilahtuisin, ainakin jos väri olisi jokin aika klassinen ja neutraali. (2.) Iittalan lahjakortti on aika perinteinen, mutta ihana. Joku ihana spa-lahjakortti on varmasti myös monelle mieluinen!
(3.) Raikkaat keittiöpyyhkeet ilahduttaisivat minuakin, värit ja kuosit kun vielä valitsee niin, että ne sopivat niin maalaisromanttiseen kuin vähäeleisempäänkin tyyliin. (5.) Laadukas kynsilakka olisi pientä ylellisyyttä kosmetiikasta pitävälle. (6.) Ullakkopuodin pannuhiippa (eli esim. valurautapannun kahvaan pujotettava "patalappu") on pieni ja kiva annettava niin naiselle kuin kokkaavalle miehellekin, ja värejä ja kuoseja on useita. Harmittelen etten ostanut näitä enempää! (8.) Kynttiläkin voi olla aivan ihana lahja, kuten tämä Balmuirin hopeinen pallokynttilä. Ei haittaa, vaikka meillä on sellainen jo entuudestaan!

Miehille:
Miehet ovat niin hankalia! Ja se hankaluus alkaa yllättävän aikaisin... (4.) Angry birds -kuulokkeet voisivat olla kivat jollekin nuoremmalle miehelle, ja itse asiassa jo meidän 4-vuotias ilahtuisi Angry Birds -pyyhkeestä (varmasti lakanoistakin, mutta toivon että joku säälii MINUA sen verran, ettei sellaisia hirvityksiä lahjaan paketoi. Pyyhe voisi asua pojan treenikassissa ;) ) (7.) Oma musta vyöni on aina kateissa kun vaihdan housuja, joten tuskinpa se kaksilahkeisiakaan haittaa, vaikka vöitä olisi useampia. Käännettävissä vöissä on muuten yleensä sellainen irroitettava se solki, että vyön voi lyhentää sopivan mittaiseksi, joten koon kanssa on helppoa! (10.) Hyvälaatuinen kaulaliina on perinteisempi lahja, mutta ilahduttaa vanhempaakin, pukeutumisesta kiinnostunutta miestä (saattaa myös ilahduttaa niitä miehiä, joissa jo vaatekauppaan astuminen aiheuttaa ahdistuskohtauksen). Miesten asusteet ovat muuten vielä huomenna Stockmannilla (ja verkkokaupassa) -20%. (9.) Mortteli eli Iittalan valurautainen huhmare on jykevän miehekäs ruuanlaitosta kiinnostuneelle, ja (11.) vähemmän kokkaavan miehen täytyy todennäköisesti edes leipää joskus leikata, siihen tarkoitukseen siis kaunis ja miehekäs Steltonin musta veitsi.

Onko teillä jotain hyviä vihjeitä jaettavaksi?

---

Here are some of my tips for Christmas presents for those people to whom it is very difficoult to buy something (usually men!) or for those ladies who's taste you maybe don't know that well but you would like to give them something anyway...

2 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Joillekin on todella vaikea hankkia lahjola, toisille taas todella helppoa..

Ostin muutamalle nettidiileista illallislahjakortteja ravintoal Lyoniin, puoleen hintaan. Huomasin myohemmin, etta myos Mange Sudiin saisi Viinikassi.comin kauta puoleen hintaan hankkia illallislahjakortteja.

Luulen lahjojen ilahduttavan saajiaan, tiedossa kiva ilta ulkona maittavan ruoan parissa.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Lumo: Niinpä, esimerkiksi äidilleni keksisin vaikka mitä! Mutta nuo illallislahjakortit ovat varmasti sellaisia, että moni niistä ilahtuu -ja mikä parasta, jos kyseessä on pariskunta niin siinä kuittaa molemmat osapuolet kerralla ;)