maanantai 15. elokuuta 2011

Uusi mummolaReissu Itä-Suomeen oli siitäkin ihana, että sain taas välillä haaveilla sisustusjuttuja. Äitini on hiljalleen remointoinut ja laittanut entistä mummolaani uuteen uskoon. 70-luvulla valmistunut asunto kaipasi jo uusia pintoja ja vähän modernisointia, vaikka samalla olemme halunneet säilyttää siellä "mummolan hengen" ja vanhoja, tuttuja tavaroita. Täällä kirjoittelinkin jo tauluista ja seinän väreistä. Vanhoja tauluja on korvattu grafiikalla ja lisäksi osa kalusteista on vaihdettu raikkasiin ja moderneihin kalusteisiin, mutta samalla vanhoja astioita on otettu paljon käyttöön esim. kynttilöiden alle. Jäljelle jätetyt vanhat kalusteetkin ovat saaneet uudet tekstiilit - tuo vihreä Balmuirin shaali on aivan taivaallisen pehmeä!


Minä olen aivan totaalisen ihastunut tähän Hay:n sohvapöytään (joka ei edes ole kovin pahan hintainenkaan), ja minusta tuo sopisi uudistuneeseen mummolaan upeasti. Luulen, että se tulee olemaan seuraava hankinta. On se vain niin kaunis.


4 kommenttia:

Tickler kirjoitti...

Onpas kivan näköistä! Balmuirin shaali on ihana! Saamme olla suomalaisina ylpeitä moisesta tuoteperheestä.
Ja tuo soffapöytä ansaitsee ihailut. Tahtoisin kotiini sen myös!

Hanna kirjoitti...

Kaunista; juuri täydellisen yksinkertaisen tyylikästä. Tulen uudestaan paremmalla ajalla selailemaan vanhempia kuvia :)

Tuo sohvapöytä on kieltämättä ihana.

Annimanni kirjoitti...

Tickler: Balmuir on upea. Liiankin ihana, sillä minä en ole raaskinut polttaa ollenkaan heidän upeita "pallo"kynttilöitä! Minäkin haluaisin tuon sohvapöydän, muta juuri nyt se ei terävine kulmineen ole meille/vauvan päälle hyvä. Siksipä tahtoisinkin tuon nyt mummolaan.

Hanna: Kiitos. Tuota pöytää himoitsisin meille kotiinkin, mutta "harmillisesti" tykkään meidän nykyisestäkin sohvapöydästä, vaikka se onkin "ihan vaan" Ikeasta. Mutta jos tuon pöydän saisi nyt edes mummolaan, se olisi vähän niin kuin fifty-fifty -voitto itsellenikin ;)

Hanna kirjoitti...

On kaunista ja tunnelmallista. Aurinkoisia terveisiä löydät meidän blogista:).