sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sinkkuu ja punkkuu
Purjehdusviikonloppu merellisisssä väreissä -sinistä ja punaista (tai kuten nykykoululaiset sanoo, sinkkuu ja punkkuu). Naapuriveneessä oli punaiset pyykkipojat ja punaiset köydetkin, jotka mätsasivät hienosti sinisten pyyhkeiden ja sinisen purjeen kanssa. Wau.


Farkut: Liu Jo (mun lempparit, kyllä!), vyö Tommy Hilfiger, t-paita Filippa K, bikinit Freya


Veneessä vaatetus on ihan simppeliä, sillä tosielämä purjeveneessä on kosteutta, suolan tuntua sekä muuta sotkua, ja auringonvalo haalistaa kaiken (paitsi vaatteisiin tarttuneet aurinkorasvatahrat). Kun kassiani kaivelin, löytyi sieltäkin aika klassiset värit.


Pojan fleece: Polarn et Pyret


Toiset ihasteli maisemia, toiset mutaa ja meduusoja. Saunottiin ja uitiin tietenkin ja sitä ennen käytiin kalastamassa verkoilla kuhaa, ahvenia ja pari kampelaa (kuvassa). Poika oli ihan tohkeissaan uudesta fleecestään, on ihan levän ja ninjojen värinen!

P.S. Jottei vaikuttaisi liian idylliseltä, lapset olivat aivan hirveitä koko reissun ajan. Lähden tästä huuhtomaan häpeäntunteita ansaitulla lasillisella punaviiniä...

10 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voihan lapset... Ihania kuvia kyllä! Miten sun otsis-himon kanssa kävi? Sait ainakin muhun sen tartutettua ja ajattelin tiistaina sen leikkauttaa :)

Annimanni kirjoitti...

Wautsi! ...sä olet nopea. Mulla on menossa kampaajan vaihto, paitsi etten ole löytänyt siitä uutta. Ihan kamalan vaikea tehtävä. Mutta joku päivä a) kävelen uudelle kampaajalle ja b) laitan otsahiuksiston uuteen uskoon. Siinä latautuu kyllä paljon odotuksia uudelle kampaajalle ;)

pellavaunelmia kirjoitti...

Heippa! Piti tulla kertomaan, että sun blogi on ihastuttava :) Löysin sen vasta, mutta jään ehdottomasti seurailemaan.

Annimanni kirjoitti...

Pellaviunelmia: Kiitokset kauniista sanoistasi, ne ilahduttivat, erityisesti juuri tänään!

TinttiP kirjoitti...

ps. Olen aina ihaillut rehellisyyttäsi kirjoituksissasi ;) Ja saat aina hyvälle tuulelle :)

Annimanni kirjoitti...

TinttiP: Itse tuoreena äitinä kärsin kovasti mm. Vauva-lehden ylläpitämästä illuusiosta, että elämä äitinä on pelkkää onnea ja auvoa. Muistan vieläkin, että tuon yhden artikkelin otsikko oli "Vaaleanpunaista hattaraa". Järkkyä.

...ilahduttavaa, jos totuuskin saa hyvälle tuulelle :)

Norppa kirjoitti...

Okei, mun on pakko saada punaiset pyykkipojat veneeseen! No, onneksi tämä pakko ei ole mikään kallis pakko. Köysien väri ON tärkeää. Meillä on keulassa samanväriset kuin Kate Middletonin kihlajaismekko. Mies osti ne, kun arvasi, että haluan kaupan kauneimmat köydet. Mies ei tosin tiedä Katen mekosta mitään. Ihania kuvia, osaisinpa mäkin ottaa yhtä hienoja!

Annimanni kirjoitti...

Norppa: Olin hyvin vaikuttunut tästä naapuriveneestä! Äitini (=niiden veneellä siis itse selasimme) on selvästi missannut tämän sisustusaspektin ihan kokonaan ja antanut miehensä hoitaa kaikki venehankinnat. Se voi olla, että tämä asia muuttui nyt ;) Onneksi tosiaan tästä ensimmäisestä hankinnasta pääsee aika halvalla, ehkä myös niistä pyyhkeistä, mutta sitten......

Citronella kirjoitti...

Idyllisen näköistä tosiaan. Mutta lapset osaavat usein palauttaa maanpinnalle...

Meidän esikoinen käyttää myös noita sinkku ja punkku (sekä vihku= vihreä) sanoja ja musta ne on ihan kauheita.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Citronella: Oho, ne siis todellakin OVAT tuon sukupolven jotain ihan omia juttuja! Tavallaan hauskaa, vaikka mustakin ne ovat aika ärsyttäviä sanoja. Sitten on vielä keltsu (=keltainen) ja mies aina luulee että puhutaan kellarista...