keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ostoslistalla pikkumusta(t)

Viime aikoina päässä ovat pyörineet työasiat. Pitäisi tehdä päätöksiä töihinpaluun suhteen, mutta toisaalta työpaikalla tapahtuu niin paljon koko ajan, että en ole oikein kärryillä mistään (eikä nekään ole). Varmaa on vain, että toimenkuvani tulee muuttumaan. Hmm... Tämän kaiken voi onneksi kääntää niin, että tarvitsen joka tapauksessa uusia vaatteita!1. Michael Kors/www.stockmann.com 2. Filippa K/www.stockmann.com 3. Esprit MUOKS Nähtävästi saatavilla mustana myös www.stockmann.com
 

Ensimmäinen mekko olisi pelastus kaikkiin firman juhlavampiin tilaisuuksiin ja vapaa-ajalla se kävisi juhlavana asuna teatteriin yms. menoihin. Keskimmäinen mekko toimisi hyvin erilaisissa kokouksissa siistinä asuna, jota voisi asustaa monella eri tavalla. Kolmas mekko taas olisi se kiireisten/väsyneiden aamujen pelastusmekko, jonka asustamiseen riittäisi vain ruskeat saappaat tai ruskea laukku. Tummansininen olisi vähän uudenlaisempi väri omaan kaappiini, mutta näitä kyllä saa mustanakin.

Klik-klik-klik. Ehdottomasti täytyy tutkia näitä vähän tarkemmin.

3 kommenttia:

Tickler kirjoitti...

Ovatpa kauniita! Onko tuon Espritin mekon kanssa oleva laukku myös Espritin? Tuon setin voisin kotiuttaa heti, jos vain mekkoja/hameita käyttäisin.

Hanna kirjoitti...

Ihania kaikki! Kotiuttaisin nuo oikein mielelläni ;)

Annimanni kirjoitti...

Tickler: Laukku ei ole Espritin, laiotin vain tuohon ensimmäisen kivan näköisen ruskean laukun (ja rillit) mitä löysin. Laukku (J.Crew) on täältä: http://www.net-a-porter.com/product/172790

Hanna: Niin minäkin ;) Mikähän siinä on, että pitkään aikaan ei löydä mitään kovin kummoista ja sitten näyttäisi löytyvän vaikka mitä!