keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

TaulujaTerveisiä Itä-Suomesta! Kävimme pikkuisen lomailemassa entisessä mummolassani, josta äitini on tehnyt itselleen vapaa-ajan asuntoa. Uusien seinämaalien sävyt hän on poiminut tauluista. Erityisesti tuosta ruskea-sävyisestä olohuoneesta tykkään kovasti (ja tuosta taulusta -ihana!)


 


Ukkini oli sitä mieltä, että makuuhuoneen kuuluu olla vihreä. Ukin muistoa kunnioittaen vihreä väri päätyi tällä kertaa seinälle, kun taas vanhat tekstiilit (vihertävät) menevät kaikki uusiksi (vaaleiksi). Mummin ja ukin vanha puinen sänky saa jäädä tuomaan lämpöä. Nitisee muuten mokoma aivan hillittömästi. Tuollaisen tulee huomanneeksi, kun yrittää nukkua samassa huoneessa lasten kanssa. Vauvanen halusi kovasti antaa äidilleen kahdenkeskistä laatuaikaa keskellä yötä. Kun se vihdoin taintui, sänky nitisi, ja taas oli lisää laatuaikaa luvassa.
Jos matkustamisessa lasten kanssa on omat kommervenkkinsä, niin onneksi lapset muuten ovat aika mutkattomia monen asian suhteen. Keskeneräinen remontti ei haitannut laisinkaan, löytyihän sieltä mielenkiintoista lelua metrikaupalla!

Ei kommentteja: