maanantai 1. elokuuta 2011

Hanko - HangöVietimme ihania kesähetkiä Hangossa. Olen aika ihastunut tuohon kaupunkiin! Tuntuu aivan epätodelliselta, että matka kotoa kestää vain puolitoista tuntia. Siellä nimittäin tuntuu, kuin olisi jossakin kauempana, ehkäpä Kreikan saaristossa. Paitsi, että siellä puhutaan suomea. Ja jos nyt oikein haluaa vieraita kieliä haastella, niin kas, ruotsillahan siellä oikeastaan tulee vielä paremmin toimeen.

 Hanko on kesällä purjehtijoiden valtaama, joten Hanko-uniformuna oli perustellusti rakastamaani raitaa. Meille tarjoutui yllättäen mahdollisuus päästä mieheni kanssa kahdestaan ulos syömään (ensimmäistä kertaa sitten kuopuksen -9kk!- syntymän). Sadepilvi ei kuitenkaan antanut meidän jäädä nauttimaan jälkiruokaa. Juoksimme koko paluumatkan, ja silti kastuttiin aivan läpimäriksi. Tunnettiin itsemme taas ihan teineiksi, jolloin mikään sade ei ollut liian kova, etteikö olisi lähdetty ulos treffeille.

Talvella Hanko on varmasti hiljainen, mutta joulunalusaika voisi olla tunnelmallinen!

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hei! Ihania kuvia Hangosta! Millä kuvankäsittelyllä olet saanut tuon tunnelman kuviin?

Annimanni kirjoitti...

Hei Henna! Meille kävi niin köpelösti, että vaikka minulla ja miehelläni on molemmilla kamerat, Hankoon ei tullut mukaan kumpikaan! Kuvasimme sitten iPhonella, ja kuvat olivat aikamoista "mössöä". Lisäsin kuvankäsittelyllä niihin vielä enemmän rakeisuutta, jonka lisäksi laskin värikylläisyyttä. Jälkimmäinen vaikutti eniten kuvien tunnelmaan. Sitten vielä PhotoScapen Antique/Vanha kulunut-suodattimen läpi, siitä tuli nuo kaikki kulumat, sotkut ja reunat.

Citronella kirjoitti...

Hanko on ihana! Käytiin siellä viime kesänä useamman kerran ja tarkoitus oli mennä tänäkin kesänä, mutta kuopus ei ole autossa viihtyvää sorttia... Ensi kesänä sitten.
Kuvat näyttävät tosi kivoilta!

Annimanni kirjoitti...

Citronella, kiva kun kävit :) Isommat lapset tulivat kotiin vasta tänään; heille Hanko on ollut oikea kesäparatiisi. Kaksi kesää aurinko on paistanut jatkuvasti ja mummi ostaa koko ajan jäätelöä...