lauantai 6. elokuuta 2011

Arkkitehdin tytär (ja punkki)From Annimanni, with Love on nyt Arkkitehdin tytär. Humps vaan, vaihdoin uuden nimen eilen illalla, kun huomasin, että oli ilmestynyt toinen blogikin, joka oli hyvin samanniminen kuin omani. Näin ehkä saamme molemmat vähän "tilaa".

Olin ajatellut, että nimenvaihdon yhteydessä olisin vähän muuttanut samalla blogin ulkonäköä, mutta se saa odottaa. Vaikka mielestäni olisi tietenkin ollut ihan paikallaan saada nimenvaihdon yhteydessä avajaiskukkasia -koska bloggaushan on Hyvin Vakava ja Tärkeä Asia-, nämä kukat ovat kuitenkin "parane pian" -kukkasia mieheltäni. Minua puri pari viikkoa sitten elämäni ensimmäinen punkki, ja joku päivä sitten käsi helahti punaiseksi. Nyt olen kolmen viikon antibioottikuurilla borrelioosin vuoksi! Pistoskohta on vielä tuossa sormien välissä, missä iho on ohutta ja herkkää, ja käsi on ollut todella tulehtuneen oloinen ja kipeä, jopa niin että se on haitannut käsillä tekemistä.

I have renamed by blog: From Annimanni, with Love is now called Arkkitehdin tytär (Architect's daughter)

2 kommenttia:

Tickler kirjoitti...

Oijoi!! Onnea uudesta bloginimestä ja samalla hypersuperpaljon tsemppiä punkin puremasta toipumiseen!! Olen keräillyt punkkeja matalista mäyrinkäisistämme kesäisin useita kymmeniä ja pari itsestäkin, mutta onneksi ei ole sen pahemmaksi mennyt. Toivotaan, että antibiuutti hoitaa homman!!

Annimanni kirjoitti...

Kiitos Tickler, alun epäuskoisuus vaihtui välillä jo aikamoiseksi huoleksi, mutta nyt olo on taas vähän parempi. Täytyy tarkkailla tilannetta. Hulluinta on, että poikaani puraisi punkki vain pari päivää aikaisemmin _tismalleen_ samaan kohtaan. Ilmeisesti kuitenkin hänellä kävi parempi tuuri, eikä tainnut saada bakteeria.