tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tik takPitkä blogihiljaisuus -hullu kesäkuu. Meillä töissä kesäkuu on aina yksi vuoden rankimmista, ihan kuin sitä yritettäisiin tehdä kuukaudessa kahden kuukauden hommat, jotta sitten voisi lomailla. Aika menee hirveätä vauhtia kun on kiire, harmi, sillä kesän ei tarvitsisi kulua niin nopsaan.

Kaiken kiireen keskellä pienet asiat ilahduttavat, kuten itse itselleni ostama lempparikello ja tämä vyö (huomatkaa poikani hampaanjäljet siinä...). Ja suurin yllättäjä, kynsilakka! Musta on tullut ihan riippuvainen kynsilakasta, se tekee heti jotenkin huolitellumman olon vaikka muuten juoksisi tukka putkella.

Hampaanjälkien lisäksi vyöhän liittyy nyt hupaisa muista, kun olin tulossa väsyneenä rankan kokopäivän kokouksen jälkeen kotiin ja menin lentokentän turvatarkastukseen. Vyöhän siellä pitää nykyään aina poistaa, joten rupesin sitä siinä availemaan. Seuraavaksi havahdun sitten siihen, että saatuani vyön soljen auki, olen avannut myös housujen napin ja vetskarin. Olen hei tosi uskottava bisnesnainen!

Tapahtuuko teille paljon kommelluksia?

P.S. Olen saanut liudan ihania kommentteja poissaoloni aikana; palaan niihin myöhemmin, vielä nimittäin pari asiaa että pääsen vihdoin lomille. Ja loma-asuntomessuille! Ehkä seuraavat kuvat ovat sitten sieltä, jos jotain mahtavaa tulee vastaan. Helteistä heinäkuuta!

---

A long blog silence - my job has really been harassing my free time lately. All June actually, to be honest. I will get my to your wonderful comments, as soon as I finally have time to start my summer vacation.

3 kommenttia:

Iisa kirjoitti...

Kivaa, että ehdit postata! Aattelinkin jo et minne oot hävinnyt :) haluatko kertoa millä alalla työskentelet? Onneksi ei ole säiden puolesta haitannut olla töissä.. Itsekin juuri kesäkuun alussa aloittaneena.. :)

Ps. Hauska kommellus, mullekin aina välillä sattuu ja tapahtuu ;)

Lisette kirjoitti...

Love your style! New follower here;) See you in my blog?

Annimanni kirjoitti...

Iisa: Hei vaan Iisa! Joku toinenkin on joskus kysynyt alaani, enkä keksinyt syytä, ettenkö voisi sitä paljastaa. Olen tällä hetkellä töissä terveysalalla; mielenkiinoista hommaa, mutta joskus työ vie vähän liikaa mennessään. Ensimmäistä kertaa tässä kevät-kesällä on tullut sellainen huono omatunto siitä, että olen ollut fyysisesti (ja henkisestikin) poissa, lapset ovat juuri nyt olleet kovasti mun perääni ja jotenkin TUNTUU, että tuo mieskin ehkä arvostaisi, että olisin vähn enemmän apuna kodin pyörittämisessä ;)

Lisette: Nice that you dropped by; and yes, we will definetely see in your blog as well! What a nice blog you have there.