tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sadetta paossa


Koska sateet ovat pitäneet meidät pois pihalta, piha sai tulla sisään. Leikkasin ison kimpun pioneja kotiin ihasteltavaksi, sade kun olisi piiskannut ne kuitenkin tohjoksi. Kuopus oli taas purkanut yhden keittiön kaapin lattialle, ja koska oli niin pimeä ilta, nostinkin vastaan tulleet kynttilätuikut pöydälle sen sijaan, että olisin sullonut ne takaisin kaapin uumeniin. Kynttilät ovat jotenkin niin lohdullisia.

Sitten leikittiin kesää ja paistettiin lettuja.

---

It's been a bad summer in Finland this year. Or after two really hot summers this one at least feels as a big disappointment. Now it has rained 24/7 a couple of days in a row, so I picked my favorite flowers, peonies, from the garden (as the rain would have ruined them anyway). And then I lit a couple of candles as I felt like I needed some comfort in the darkness (in July!)

1 kommentti:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no