keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

AsioillaMe käymme asioilla (eli kaupungilla/ostoksilla/toimittamassa asioita) todella harvoin yhdessä koko perheen voimin, koska minä ja mieheni erityisesti stressaa lasten kanssa julkisilla paikoilla. Tänään tuntui, että lapset oikein natisivat liitoksissaan kotona roikkumisesta, joten ajattelin rohkeana, että lähdetään kerrankin Fazerille jätskille.

Sitten siellä Fazulla oli jätskialtaassa vain lappu, että valitettavasti juuri tänään jäätelöä ei ollut myynnissä! Meinasin suunnilleen itkuun purskahtaa. Eihän näin VOI tehdä.
Saimme lopulta jätkimme sitten Stockalta, ja samalla nappasin alennuksesta vielä tämän "aikuisvaatteen", jonka ostaminen edes alesta ei tuntunut mitenkään erityisen ilostuttavalta. Kenenkään kun ei ole tarkoitus nähdä minua varsinaisesti tässä topissa, mutta tällainen perustoppi on kyllä ihan must ohuempien paitojen kanssa, varsinkin jos alusvaatteista on puhtaina vain jotkut mahdollisimman kuvioidut/värikkäät tapaukset. Miten ne muuten ovatkin puhtaina aina yhtaikaa niiden läpikuultavien vaatteiden kanssa?

 ---

Just a "grown-up" piece that I grabbed from sale; nothing you get so happy about buying (even though in sale!) but something that will definately save your day some day. How is it possible that your most colorful/patterned bras always come from laundry the same day than your most see-through blouses?

2 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Onpas ihastuttava blogi - oli mukava käydä tutustumassa♥
Haleja ja terkkuja SisustEllen-blogista

Annimanni kirjoitti...

SisustEllen: Onpas sun blogilla hauska nimi! Kiva jos viihdyit täälläkin :)