sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Loma-asuntomessuilla


Pääsin piipahtamaan ohikulkumatkalla Lappeenrannan loma-asuntomessuilla -voi mikä pettymys! Pari kaunista huonetta, muutama kaunis yksityiskohta, jokunen kaunis piha, mutta muuten: ei. Nämä messut oli rakennettu ja sisustettu puhtaasti rajanaapureidemme maun mukaisesti (kuulin jopa yhden messuesittelijänkin näin sanovan). Tosi harmi.

...mutta nyt on vihdoin loma. Ja saihan sieltä messuilta metrilakua ;)---

Some pics from Holiday Home Fair in Lappeenranta. Most of the homes were not my style (it was quite obvious that the target group was people from our Eastern neighbour), but it doesn't matter: I'm on vacation! That's my style indeed.

5 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

en kyllä kauheesti odota edes Tampereen asuntomessuilta, ainakaan kuvien peruusteella.

Mutta heinien, puun ja hakkeen komppis kiva.

Hanna kirjoitti...

Nuo kuvat ovat ainakin kauniita, ihanat tuolit ja pöytä.

Hyvää lomaa!

Annimanni kirjoitti...

Retromoderni: Itse en ole ehtinyt vielä selata Tampereen messujen kuvia mistään, mutta tosi sääli jos sielläkään ei ole mitään kivaa!

Hanna: Hyvää lomaa teillekin! ...niin, nämä olivat mielestäni kauniita, mutta ajatella, koko messujen saalis oli siis 5 kuvaa. Aika ankeaa. Mutta minähän löysin unelmamökkini jo viime vuoden messuilta. Hyvä ettei tarvitse himoita useampaa ;)

Saana kirjoitti...

Mitkähän noi tuolit ovat? Meillä metsätetään kuumeisesti ruokapöydäntuoleja ja noi näyttää tosi kauniilta.

Annimanni kirjoitti...

Saana: Vastaus tulee vähän myöhässä, koska en aluksi millään meinannut muistaa, mistä kohteesta tuo kuva onkaan! Mutta tuolit ovat siis Kodin Ykkösen uutuudet, Bess-tuolit (http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=847537&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020200&categoryId=3020203)