sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sohva-elämää
Kauniin päivän ilta. Tykkään kovasti siitä, miten kesäisin ilta-aurinko paistaa meidän olohuoneeseemme (kullanvärisessä ilta-auringossa ei edes näytä karulta se, että verhot ovat pesussa, toim. huomio). Lapsetkin rakastavat iltaisin myllätä olohuoneen sohvalla, ja nyt, kun viimeiset hiippailijat ovat yläkerrassa vaienneet, linnottaudumme me miehen kanssa sohvalle.

Sohva sai muuten taakseen Ikeasta tuollaisen valkoisen senkin (korkeakiiltoisilla ovilla), jonka päälle saa mukavasti kasattua lehtiä, kukkamaljakon tai syksyllä kynttilöitä sekä tietenkin sen lämpöisen juoman. Kesällä tietenkin valkoviinilasin, se kuvasta puuttuu, voi ei! Koska kyseessä on Ikea-tuote, tuo kohtalaisen yksinkertaisen näköinen huonekalu aiheutti tietenkin päänvaivaa. Se on koottu yhdestä yksi- ja yhdestä kaksiovisia moduuleja, mikä sikäli on tietenkin loistava idea. Mutta silloin senkin jalat menevät oikeasti niin, että nuo keskimmäiset jalat ovat "tuplajalkoina" vierekkäin ensimmäisen ja toisen oven saumakohdassa, koska kummassakin moduulissa jalat ovat tietenkin moduulin päissä. Melkoista poraamista ja liimaamista siis, että siirsimme jalat noin että ne ovat tasaisesti. ...että olisi se viinilasi ihan ansaittu, eikös niin?

7 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Kyllä, viinilasillienn on ansaittu ihan Ikea-kalusteen normikokoamisen jälkeenkin... varsinkin jos yhtään osaa ei jää yli...

Iisa kirjoitti...

Ikean kalusteet -voi jee, niiden kasaaminen! ;) Blogissani on sinulle haaste :)

Liliana kirjoitti...

beautiful interior! That lamp is so pretty ;)

Ioana-Carmen kirjoitti...

Hy sweetie! Lovely post! Check my blog and tell me if you wanna follow each other?!:X

FashionSpot.ro

Lara kirjoitti...

Aivan ihana tuo valkoinen senkki! Olen itse yrittänyt löytää samankaltaista olohuoneeseen. Muistatko minkä niminen tuo on?:)

Alexandra kirjoitti...

Upeita kuvia, todella kaunista! Klikkailin itseni saman tien lukijaksi.

Annimanni kirjoitti...

Lumo: ...eikä puuttumaan ;) Sekin on joskus koettu!

Iisa: Suurkiitokset! ... vaikka näin myöhään kiitän, olen oikeasti suunnattoman otettu kaikista positiivisista sanoista. VARSINKIN kun elämä on muuten ollut aika takkuista :)

Liliana: Thank you :) That lamp was the first lamp both me and my husband fell in love immediately.

Ioana-Carmen: Thank you. I'm coming for a visit!

Lara: Tämä tieto tulee nyt kovasti jälkijunassa, mutta jos vielä ei ole senkkiä löytynyt, niin tämä meidän on Ikean Bestå kiiltävillä ovilla (itse runko on nimittäin matta) ja päällä on lasilevy, sekin Ikean. Ja senkki on siis kahdesta palasta rakennettu.

Alexandra: Kiitokset kauniista sanoista ja tervetuloa!