maanantai 30. heinäkuuta 2012

Here we go again
Takaisin töihin. Olikin aivan hurja päivä näin heti alkuun. Plussat lomilta paluussa ovat, että sivistyksen keskuudessa voi jälleen näyttää ihmiseltä (vrt. saaressa mökillä lähinnä Neandertalilta) ja käyttää kunnolla toimivaa nettiä... Mieheni - töissä it-alalla - sanoo, että musta on tullut nörtimpi kuin hänestä!


---

Back to work after 4 weeks summer vacation (and no, despite of the white&black outfit I am not working as waitress...). The pros being back from holidays are: 1) having a functioning Internet connection 2) looking like a human being compared to the last days at summer cottage without running water where I felt closer to a Neanderthal.

4 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Eka päivä loman jälkeen on yleensä aika karu pudotus todellisuuteen... Ensi maanantaian minulla on onneksi illalla menoa, joten en voi ainakaan ensimmäisenä päivänä jäädä kirimään kiinni ja saattamaan ajan tasalle myöhään iltaan asti.

Annimanni kirjoitti...

Sulla on hyvä taktiikka, Lumo! Olet erittäin hyvin valmistautunut ;)

Liisa kirjoitti...

Sä olet aina niin tyylikäs ja kaunis. Tytär on selvästi perinyt äitinsä kauneuden - tuo pelastusliivikuva on ihana!

Annimanni kirjoitti...

Liisa, no kiitoksia, itsellä ei kyllä aina ole niin hehkeä olo, mutta täytyy yrittää ;) Lapset ovat musta kauneimmillaan kun ne saa pysähtymään kesken vilskeen, juuri noin tukka hulmuten.