keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Stockalta

Ihanat, kamalat Hullut Päivät. Ajattelin kiertää ne tällä kertaa kaukaa, ja säästää rahani matkalle. No, pelkkä katalogin selaaminenhan ei maksa mitään. Tai kollaasin kokoaminen? Minusta ainakin on kauhean mielenkiintoista tutkailla, mitä muut ostaisivat.




1. K-tuoli, Woodnotes (su); sopisi olohuoneeseemme sohvan ja takan "väliin". Pyörivä versio olisi käytännöllinen, mutta tykkään kuitenkin enemmän siitä perinteisestä jalasta. 2. Essence-lasit, Iittala (ke); sarjan viinilaseja sain juuri äidiltäni lisää, mutta kaadin olisi tarpeellinen ruokapöytään juomavettä varten 3. Miesten rannekello, Gant (ke); lainaisin tätä mieluusti itsekin 4. Duetto2-matto, Hanna Korvela (to); tämän tyylistä mattoa etsimme keittiöön ruokapöydän alle. 5. Raidallinen tunika, By Malene Birger (ke); vaatteita en yleensä juuri edes katso Hulluilta Päiviltä niiden kamalan laadun takia, mutta tätä olisin voinut vilkaista jos niitä olisi ollut muuallakin kuin vain keskustan tavaratalossa 6. Siirtolapuutarhamukit, Marimekko (pe) 7. Naisten rannekello, Michael Kors (pe); ajattelin kaivella joitakin keltakultaisia vanhoja koruja esiin, ja tämä olisi hieno niiden kanssa. Kunnes jonakin päivänä saisin haave-kelloni, valkoisen keraamisen Radon. 8. Tools-uunivuoka, Iittala (la) 9. Puhdistusaineet, Method (ke); ostin näitä keväällä Hulluilta Päiviltä ja totesin tosi hyviksi ja tehokkaiksi. Erityisesti sarjan peilien puhdistusaine on parasta ikinä.10. L'Eau Par Kenzo (ke); lempparihajuvesi -sekä miesten että naisten versiot ovat ihan parasta! 11. Vitriini-rasia, Iittala (ke); näitä ottaisin mieluusti lisää, sekä koruille että keittiöön! 12. Erä koruja, Efva Attling (ke); lempparikorujani, mutta ilmeisesti myynnissä ei juuri niitä mistä itse vielä haaveilen. 13. Naisten talvisaappaat, Sorel (ke)

Loppujen lopuksi lähdin käymään tuolla noiden Sorelin kenkien takia. Olen kuitenkin edelleen tuon visiitinkin jälkeen äiti, jolla ei ole kunnollisia talvikenkiä ulkoilua varten. Eivät vain kolahtaneet, koska lesti oli kamalan leveä. Silittelin myös yhtä DKNY:n laukkua, mutta totesin, että ostan jonkun ihanan kuitenkin mieluumin matkalta kuin Hulluilta Päiviltä. Minulle on jossain määrin tärkeää, mistä tavarani ovat peräisin. Muistelen laukkua käyttäessä mieluumin matkaa kuin Hulluja Päiviä...

Oletteko te tehneet kivoja löytöjä?

P.S. Se kaikkein hirviöin "löytö" täytyy olla tämä. Kiitos, tätä minä EN halua. Ikinä.



---

Stockmann, the biggest department store in Helsinki has its famous campaign "Crazy Days" where they sell a lot of stuff with good prices. I was just dreaming what I might buy to our home... P.S. The most horrible thing I found on the catalogue has to be this Villeroy & Boch musical box. Thanks, but no thanks!

8 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Mun piti käydä ostamassa noi Sorelit, mutten vaan millään viitsinyt lähteä hulinoihin. Olen aika tehokas shoppailija ja mua rupeaa aina ärsyttämään kaikki tupeksijat sun muut spedet, jotka itkee, että kassajonot on liian pitkiä (kandeis varmaan tulla joskus muulloin ostoksille). Niinpä toteutin toisen vaihtoehtoni eli sauvakävelun kauniissa syysaamussa. Tais tulla oikea valinta, saahan noita kenkiä. :)

Annimanni kirjoitti...

Norppa: Se voi olla, että talven tullen tämä päätös tuntuu aivan käsittämättömän typerältä, mutta nyt kun ei vielä ole kylmää ja loskaista, tuntui aivan järjettömältä maksaa kengistä, joissa tunsin itseni ihan ankaksi. Sen verran leveät räpylät olivat.

pellavaunelmia kirjoitti...

Oi ja voi miksi menitkin laittamaan tuon kellon tuonne houkuttimeksi! :D Selailin myös katalogia enkä löytänyt sieltä oikeastaan mitään muuta kivaa kuin juurikin tuon MKn kellon. Ja tietysti mulla on perjantaina vapaapäivä. Tulispa bussilakko, niin en pääsis keskustaan :D

Hanna kirjoitti...

Täällä Oulussa Hullut Päivät on vähän vähemmät hullut ja sekaan sopii hyvin. Siltikin ajattelin tänä vuonna jättää hulluttelut väliin, sillä en oikeasti (!) tarvitse mitään. En edes niitä sorelleja, joita minäkin olen aiemmin kokeillut ja olivat niin raskaat etten olisi jaksanut kävellä niillä edes lähipuistoon:).

Annimanni kirjoitti...

pellavaunelmia: Vapaapäiväkin vielä -ihan selvä ENNE. Se kello on sun kohtalosi!

Hanna: Tänä vuonna Hullujen Päivien anti vaikuttaa vähän vähäiseltä, mutta kyllä sieltä silti olisi niin kiva JOTAIN "tarvita". Hei kerropas mitkä ovat sun mielestä parhaimmat kengät talviulkoiluun?

hennu kirjoitti...

Mutta minullapa ON tuo (tai no melkein tuollainen) Korsin kello. Sain sen muutama viikko sitten Joulupukilta!! Ja se on niin ihana. Sekä kello, että joulupukki :D

Annimanni kirjoitti...

Hennu: No kyllä se joulupukki saisi meilläkin vierailla myös joulukuun ulkopuolella! Voin vaikka varmistaa lapsilta ;) Aika mahtava lahja.

Henna kirjoitti...

Heii taas! Tuota K-tuolia minäkin himoitsen... Ehkä sitten joskus... Hullareilla kävin pyörähtämässä ystäväni kanssa. Ostin Canonin 50mm objektiivin, jonka onnistuin pari vuotta sitten rikkomaan, hups :P. Sillä tykkään ottaa kasvokuvia :). Miehelle pitää aina ostaa niitä bodyguardin t-paitoja :D. Nytkin lähti läjä mukaan.