tiistai 4. lokakuuta 2011

Lahjakkaat ruotsalaiset

Meillä on tarkoitus remontoida tämä "työhuoneemme" (kaunis nimitys tosiasiassa varastona ja tietokoneen sijoituspaikkana toimineelle huoneelle) mahdollisimman pian, ja luonnollisesti hankinnat kannattaa aloittaa ostamalla sinne taulu. En vain voinut vastustaa näitä Lovisa Burfittin, Liselotte Watkinsin ja Cassandra Rhodinin töitä. Naisellisia korkokenkiä, visuaalisesti kauneimmat sukkahousut tai asenteellinen seepranainen. Tai leopardinainen, jolla on yhtä tummat silmänaluset kuin minulla. Kuvat: Wonderwall


Yhden tilasin, toinen jäi kaivelemaan. Tykkäättekö te? Minkä olisitte valinneet?

---

Oh how much I adore these pieces of art by the Swedish artists Lovisa Burfitt, Liselotte Watkins and Cassandra Rhodin! It was really hard to choose just one -which one would you have chosen?

9 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Noi sukkikset on kyllä aika ihkut! Mä olisin valikoinut ehkä noi jalat punaisilla ruseteilla.

Lilly kirjoitti...

Aika ihania kyllä! Olisi vaikea valita...

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: No se kyllä onkin niin hieno ;)

Lilly: No älä! Nyt on vuorossa pikainen säästämisoperaatio...

Grey balloon kirjoitti...

Ehdottomasti sukkahousut! Aivan ihanat, niin kuin ne muutkin....

TinttiP kirjoitti...

Ehdottomasti molemmat säärikuvat! Punaiset rusetit-kuva hienoin.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Grey balloon: Nuo sukkikset ottaisin kyllä sukkahousuista kaikkein mieluiten "käyttöön" ;D

TinttiP: Sitä voisi ajatella, että miehelläkään ei olisi mitään tauluja vastaan, jos ne myisi sille säärinä eikä kenkinä, hih.

TinttiP kirjoitti...

Innostuin tästä postauksestasi muuten sen verran, että olen nyt piirtänyt itselleni jo ton rusettikuvan ;) toinen säärikuva on työnalla. Illustratorilla kuvat syntyvät aika helposti.

En koskaan hanki mitään kopioita, mut näistäpä piraateista kukaan ei hyödykään rahallisesti ;) Kivaa ja kiitos inspiksestä!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

TinttiP: Kääks. Kehtaankohan minä tähän enää tunnustaakaan, että ostin nimenomaan tuon rusettisäären. Ja sinä osaat tehdä sen ihan itse! Tosin, minä en kyllä osaa tuota Illustatoria käyttää, joten...

Henna kirjoitti...

Nuo sukkikset on kyllä komeet :). Mutta noi korkkarijalatkin on kyllä kauniit! En oikeastaan osaisi päättää minkä ottaisin.