lauantai 15. lokakuuta 2011

Papiljottipussi
Mummilla oli aikoinaan ihan samanlainen pussukka papiljotteja varten, tosin se pussukka oli pinkki ja kukallinen. Tämä pussukka sen sijaan lähtee juhlimaan kanssani häitä, ja säilöö papiljottien sijaan kaiken tarpeellisen iltaa varten. Viime hetken to do -listalla on ollut a) yöpaidan ostaminen alushameeksi juhlamekon alle (miksi voi miksi en tajua hoitaa tällaisia asioita hyvissä ajoin?) ja b) opetella laittamaan uusi otsatukka ensimmäistä kertaa ihan itse (otsatukka= jes!, opettelu sen-on-mentävä-kerralla-oikein -tilanteessa =hermoja raastavaa)

---

This bag reminds me of the bag where my grandmother had her curlers. Although that bag was pink with flower details, and this bag is actually my evening bag, waiting for the wedding party we are attending tomorrow. Note to myself: it not wise to cut a fringe just one day before a party. I am nervous that I am unable to style my new hair properly tomorrow!

5 kommenttia:

pellavaunelmia kirjoitti...

Ompas kaunis pussukka! Mekkokin näyttää kivalta :) Ja tiedän tuon otsatukkatunteen.. Ensin sitä himoitsee kuukausitolkulla ja sitten kun sellainen on, niin se ei tunnu asettuvan hyvin mitenkään päin :D Hyviä häitä!

maiju kirjoitti...

Suoraa otsatukkaa ei muuten saa enää kuosiin, jos se kerran menee pieleen. Ainakin jos suoristusraudalla sattuu sähläämään.. Kokemusta on :)

Evi kirjoitti...

Unelmainen pussukka, aivan ihana, ja muukin asu näyttää upealta.
Pidä oikein hauskaa!

Hanna ★ kirjoitti...

Söpönen pussukka!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: Tätä otsista suunniteltiin puoli vuotta! Siihen väliin mahtui pohdintaa pitäisikö vaihtaa kampaajaa ja sitten tämä miehen "väärin" ostama väri joka onkin ihan tosi hyvä :D Mutta ihan vastaleikattu tukka harvoin näyttää hyvältä, mikäköhän siinkin on..?

maiju: Minä onnistuin säätämään aluksi otsatukkaan JAKAUKSEN ja ihan outoon kohtaan. Olin niin lahjakas, että tähän en tarvinnut edes suoristusrautaa ;D Onneksi se siitä sitten talttui vähän kuohkeammaksi ja ei-laitetumman näköiseksi.

Evi: Kiitoksia :) Meillä olikin oikein ihana ilta.

Hanna: Kiitos :)