keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tänne

Liput ja hotelli varattu, ja tänne kuvien kaupunkiin me siis lähdemme ensi viikolla. Kuka arvaa mikä lopulta on matkakohteemme? Matkalle on tietenkin aina ihanaa lähteä, mutta erityisesti nyt. Yksi sukkahousuinen tyyppi haluaa herätä aamuisin klo 5.00. Minä täytän keittiön ja eteisen alalaatikot 52 päivässä ja tyyppi tyhjentää ne 53 kertaa.

Eikä se vielä mitään. Meidän poika (4v.) on elänyt haasteelisempaa vaihetta jo noin vuoden. Meillä on tarhasta paperi, jossa lukee mustaa valkoisella, että poika on johtajatyyppiä. Ajattelin ehkä teipata sen seinälle  muistuttamaan, että ei tämä ihan turhaa työtä ole tämä kasvatustyö mitä teemme. Ihan koko Suomen tulevaisuuttahan tässä ajatellaan. ;) Ai että miten se johtajuus sitten käy ilmi? No esimerkiksi siten, että kun poika päättää karata tarhan viereiseltä urheilukentältä, se käännyttää matkallansa kolme kaveria mukaan sinne pöpelikköön.Pääsemme reissuun ihan kahdestaan, ja ainoa huolehdittava asia on mistä löydämme seuraavan kivan kahvilan tai ravintolan!

---

These pictures are from the city we are going to travel next week - do you guess our destination? Can not wait - just me and my husband! In the meantime our early birds (I call it early if they wake up at 05.00 in the morning... ) will spend quality time with their grandmothers.


5 kommenttia:

TinttiP kirjoitti...

Voi teitä onnellisia pariisilaisia! Nauttikaa! ♥

maiju kirjoitti...

Jeps, tuttu tunne, vaikka tällä hetkellä onkin seesteisempää niinikään oman herra 4 v.ni kanssa :) Meillä on ensi viikon matkakohteena puolestaan Kööpenhamina eli todella superia päästä sinne kahdestaan! Pariisi oli ihana (olimme keväällä), jos tykkäät kirppiksistä/antiikista, niin suosittelen Porte de Clignancourtin antiikkihalleja ja -toria. Sinne on pakko päästä toistekin :)

pellavaunelmia kirjoitti...

Voi nauttikaahan matkastanne! :)

Hanna kirjoitti...

Kuulostaa niiiin ihanalta! Me päästään viikonloppuna 20 muun aikuisen kanssa Syötteelle, lapset jäävät kotiin:).

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

TinttiP: No aivan varmasti! Luulen, että oikeastaan nautimme jo, pelkästä ajatuksesta.

Maiju: Kiitos vihjeestä, pakolliset nähtävyydet kun on suurin piirtein nähty jo aiemmin, niin tuolla voisikin olla mukava hengailla. Jos ei muuten, niin ihan vaan kameran kanssa :) Köpis on kanssa IHANA, harmi vaan että lukuisat työmatkat sinne ovat pitäneet sisällään vähän turhan vähän itse kaupunkia, ja eniten toimistoa ja lentokenttää.

pellavaunelmia: KYL-LÄ! Ihan unohdin, kuinka ihanaa on lähteä matkalle, ja nyt mulla alkaa olla himo suunnitella jo seuraavaa (jotta kuitenkin joskus näkisimme vielä jonkun muunkin kaupungin Pariisin lisäksi ;) )

Hanna: Wau, kuulostaa mahtavilta isoilta pippaloilta! Voi kun meidänkin piireissä joku jaksaisi järkätä tuollaisia!