sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sadepäivänä




Meillä on ollut ihan kotipäivä tänään. Ollaan puuhasteltu rauhassa kotona, järjestelty tavaroita/pyykkejä/leluja/vaatteita ja syöty pitkään uunissa muhinutta, kotitekoista lasagnea. Mies laittoi ruuan, sillä välin kun minä suunnittelin huuto.net -myyntioperaatiota ja haaveilin paremmin toimivasta vaatekaapista. Tällä kertaa siis en niinkään siitä vaatekaapin sisällöstä, vaan todellakin sellaisesta kaapista, missä vaatteet saisi säilytettyä järkevästi. Jossakin vaiheessa vaihdatan ainakin vaatekaappiin ovet, jotta kaapista saa suuremman osan auki yhtäaikaa!



Kuva Femina


Ollaan myös kovasti pähkäilty juhannusvieton kohtaloa. Minkälainen sää tulee olemaan, kannattaako lähteä isän luokse saareen? En todellakaan pidä juhannuksen vietosta kaupungissa, mutta jos sataa aamusta iltaan, voi lasten kanssa olla tosi ankeaa mökkiolosuhteissa. Voi, tule aurinko ja helle!

4 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Minun sunnuntai kului hieman samanlaisissa merkeissä. Hermo meinasi mennä kun joka paikka on täynnä tavaraa. Säilytystilaa meillä pitäisi kyllä olla, mutta ratkaisut ei niitä kaikkein järkevimpiä... Pitää tänään laukata ostamaan säilytyslaatikoita, jotta saisi varastoon menevät tavarat edes johonkin järjestykseen.

Henna kirjoitti...

Siis täh, mikä yleinen kaappiensiivoussunnuntai on ollut :D. Mekin siivottiin vaatekaappeja, jotta saadaan kesän aikana tavaraa kirpparille. Noh, mun kaapista meni suurin osa roskiin :D:D. Haaveilen itekkin järkevämmästä kaapistosta. Liukuovet, pari peilillistä ovea ja henkaritilaa. Noh, vaatettakin pitäis varmaan sinne kaappiin saada :P.

Meillä on kerrankin erilainen juhannus. Lähdetään miehen kanssa aivan kaksisteen Lontooseen kavereilla käymään ja shoppailemaan ja olemaan vaan :D. Ihanata.

Henna kirjoitti...

Ainiin, se jäi sanomatta, että mua NIIN kadehdituttaa miten timmi olet! Mulla on järkky röllykkä vieläkin ja nuorimmainen on 2-vuotias... aargh :D

Annimanni kirjoitti...

Hanna: Meillä on ihan sama ongelma. Kauheasti tavaraa (eli "työhuone" on todellisuudessa ROMUhuone), vaikka säilytystilaa pitäisi olla. Mutta säilytystilalla ja TOIMIVALLA säilytystilalla on aika iso ero...

Henna: Taisi olla aika surkeat ilmat koko Suomessa sunnuntaina, kun kaikki ovat vaan kaappeja siivonneet ;) Aivan I-HA-NA juhannus teillä tiedossa! Voi että.

...hmm, ei varmaan kukaan ole omaan kroppaansa täysin tyytyväinen, mutta hoikkuuden suhteen saan kiittää geenejä. Mutta itseppä se silti minunkin pitäisi tuo maha jumpata timmiksi :P