lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kevätjuhlat


Nahkatakki Guess by Marciano, hame Tara Jarmon


Pitkästä aikaa olen kuulkaas päässyt koulun kevätjuhliin (eilen) ja tänään todistustenjakoon (eskarilaisten todistuksessa ei sentään vielä ollut numeroita). Voiko kesä enää konkreettisemmin alkaa? Aamu oli lupaavan lämmin, mutta tarvitsin silti hihattoman topin päälle henkikseksi tueksi jotain pitkähihaista mukaan, ihan varuilta kun minua aina paleltaa. Äidin (!) nahkatakki on ollut jo jonkun aikaa lainassa, mutta nyt siis ekaa kertaa minulla päällä. Toi mukavasti särmää hempeään pitsihameeseen ja saattoi (yrittää) huijata itseään, että eeeeeeei, ei minua (tällaista kovaa nahkatakkinaista) ollenkaan herkistä ja itketä tällaiset tilaisuudet!


Mekko Mayoral, kengät ja pinnit H&M


Esikoisen juhlapynttäyksistä jäi vain kuoret jäljelle heti kotiin saavuttuamme. Hän juoksi kirjaimellisesti kesälaitumille. Ulkona on vieläkin niin lämmin, että siellä tarkenisi ylipäätään istuskella, ja jopa shortseilla!


5 kommenttia:

Char kirjoitti...

Heippa Annimanni :)

Käyppäs kurkkaamassa tämä postaus:
http://charandthecity.indiedays.com/2011/06/06/metronistan-kilpailun-voitti/

;)

Annimanni kirjoitti...

No heippis Char! Sepä olikin mukava linkki ;D

Char kirjoitti...

:D Kiva että miellytti! Ja onnea vielä kerran!

Nna kirjoitti...

aivan ihana tuo valkoinen mekko!

Annimanni kirjoitti...

Char: :) Kiitos

Nna: Kiitos :) Tuntui kyllä epärealistiselta ostaa se mekko joskus maalis-huhtikuussa, mutta en vain kyennyt jättämään sitä kauppaankaan!