tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pyörähdys kotonaMeillä oli ihana juhannus saaressa! Vettä satoi, mutta ei se haitannut, monen kaupunkijuhannuksen jälkeen kelpasi tämä sateinenkin versio mökkijuhannuksesta. Nelivuotias poikani näki juhannuskokon ensi kertaa elämässään. "Äiti, äiti, joku on leikkinyt tulitikuilla!" On se hyvä, että joku oppi on (ehkä) mennyt perille...Paita Tommy Hilfiger


Huomenna lähdenkin ihan extempore vauvan kanssa uudelle reissulle, ja matkan varrella on tarkoitus käydä loma-asuntomessuilla Mäntsälässä. Tämä on muuten yksi asia, josta meillä joka kesä keskustellaan - mies ei ymmärrä minun hinkuani olla lomalla koko ajan menossa. Minä taas ajattelen, että kerrankin on mahdollisuus olla muualla kuin kotona... Nykyisin alennusmyynteihinkin pääsee ihan netin kautta, joten en jää niistäkään paitsi ;) Toistaiseksi ale-ostot ovat kuvan sinistä kesäpaitaa lukuunottamatta menneet vaihtoon ja palautukseen, mutta ehkä vielä joku löytö jossakin netin uumenissa odottelee!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minulla on tuo sama perhoslaukku. Siihen mahtuu mukavasti tavaraa =)

Annimanni kirjoitti...

Laukku kai tuli kylkiäisenä jonkun lehden mukana...? Yleensä pyydän olemaan lähettämättä niitä usein melko kamalia lahjuksia, mutta tämä on jäänyt käyttöön juuri siksi, että sinne mahtuu paljon lasten tavaroita ja se ei itsessään paina juuri mitään!