tiistai 7. kesäkuuta 2011

HamstraajatHarmaa torkkupeitto joutui pesuun, mutta kas, meillä hamstraajilla löytyy kaapista uusia aarteita. Tattadaa -sama torkkupeitto tummansinisenä! Olen ostanut sen vuosi (?) tai kaksi sitten, mutta säilönyt sitä muovipakkauksessaan kaapissa kaiken tämän aikaa. Käyttäytymiskuvio on ihan älytön -enkö ole raaskinut käyttää sitä, olenko säästänyt sitä (jos, niin mihin?) vai onko kyseessä mahdollisesti heräteostos (hmm, alennusmyynnistä sen kyllä hamstrasin)? Käyttäytymiselle löytyy kuitenkin luonteva selitys, eli olen tullut äitiini. Myönnettäköön. Voin kuitenkin huokaista helpotuksesta, koska tämä oma hamstraus on pientä äitiini verrattuna. Äiti-rukka kun ei sitten enää löydä kätkemiään aarteita, tai ei edes muista hankkineensa jotakin. Kaapista voi löytyä käyttämättömät kengät, joita äiti on säästellyt ja säästellyt ja jotka nyt ovat auttamattomasti vanhanaikaiset.

Joka tapauksessa tummansininen näyttää ihanan kesäiseltä, ja jopa tähtityynyt, joita olen meinannut siirtää kaappiin "jäähylle" kyllästymisen tieltä, näyttävät taas ihan kivoille. Ne jotenkin kliseisesti vain kuuluvat yhteen tummansinisen värin kanssa. Poikani tosin ihastui käsittämättömällä tavalla tähän tummansiniseen torkkupeittoon, joten olen jo kaksi kertaa löytänyt peiton pojan sängystä... Onko sekin tulossa äitiinsä -tuleva hamstraaja?

4 kommenttia:

Sofié kirjoitti...

Oi teidän koti näyttää niin kivalle! Rakastan noita Lexingtonin farkkuisia tyynynpäällisiä! Tähtityynyt eivät ole kuuluneet meidän sisustukseen, mutta teillä ne näyttävät tosi kivoille. Tiesitkö muuten, että niiden hinta tulee nousemaan aika tuntuvastai, koska puuvillan hinta on niin korkealla. Ja kyse ei ole muutaman euron korotuksesta vaan useamman kympin.

Annimanni kirjoitti...

Sofié: Kiitoksia :) Olen ostanut nuo tähtityynynpäälliset joskus tooooodella kauan aikaa sitten, samoin nuo farkkutyynynpäälliset (ne eivät muuten ole Lexingtonin vaan muistaakseni ihan Stockalta!). Niihin liittyy paljon muistoja. Harmi, että noista tähdistä on tullut sellaisia, että niitä vilistää ihan kaikkialla, koska ihan niin kuin unikko-kuosi, ne "kuluvat". Eivät todellakaan ole kovin omaperäiset...

Citronella kirjoitti...

Teillä on ihanan näköistä!

Annimanni kirjoitti...

Citronella, kiitos :)