lauantai 11. kesäkuuta 2011

Lexington Stockan verkkokaupassa
Hassua, miten sitä joskus huomaa jääneensä kiinni tiettyihin asioihin. Stockmann on minun kauppani, aina vaan. Olen ollut siellä opiskeluaikana töissäkin, ja vaikka siellä vastaan tuli kummallisiakin asiakkaita, muistot tuolta ajalta ovat erittäin positiivisia. Nyt Stockalla on sitten verkkokauppakin, ja minusta tuntuu, että se voi koitua minun kohtalokseni... Suht lähellä on kaksikin Stockmannin tavarataloa, mutta en sinne asti aina ehdi. Mutta nyt verkkokauppa on ihan tässä näin, kotikoneellani... Oletteko muuten huomanneet, että Lexingtonin sisustustuotteet ovat tuolla verkkokaupassa tarjouksessa -20% aina 23.6 saakka?

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Moi! Me justiin tilattiin miehelle kasa paitoja Stockan verkkokaupasta ja oli kätsy ja nopea, mutta piru vie.. vaihtoon menivät, kun M koon paidat eivät olleetkaan enää oikein kokoisia... :D

Citronella kirjoitti...

Tilasin tuolta Stockan verkkokaupasta kantistarjouksena olleen kaukalon pienimmälle, kun en jaksanut lähteä sitä hakemaan itse... Nyt olisin tilannut ristiäisiin mekon, jos valikoima olisi ollut parempi. Pakko mennä paikan päälle siis.

Annimanni kirjoitti...

Henna: Musta tuntuu, että tämä nettishoppailu on mun nykyinen "harrastus". Sen verran montaa pakettia on tullut kiikutetuksi postista kotiin ja sitten takaisin postiin vaihtoon/palautukseen. Välillä oikein nolottaa edes mennä sinne postiin, että terve, TAAS minä täällä! Toivottavasti teille löytyi sopivat vaihtopaidat!

Citronella: Kieltämättä tuolla on aika suppea valikoima vaatepuolella, jos etsii jotain tiettyä. Etsitkö siis kastemekkoa vai ristiäisiin juhlamekkoa? Ksstemekkoja saa (ainakin ennen) tuosta Sellon Bobostakin.

A&S kirjoitti...

Oi en ole huomannut tuota tarjousta, kiitos siis vinkistä! :)

Annimanni kirjoitti...

A&S: Kiva, jos vinkki oli mieluinen :)