perjantai 20. tammikuuta 2012

Kevään merkit - By Malene Birger
Minusta on jotenkin aina niin helpottavaa, kun kevätmallistot tekevät tuloaan. Vaikka nythän talvi on ihan kivassa vaiheessa, on lunta ja kaunista. Bliniaika. Kohta aurinkokin paistelee hangilla, ja lämmittää vähän, ja ulkoilun jälkeen voi nauttia amarettokaakaota. Silti se tietoisuus, että kevät on jo tulossa, helpottaa ihan kauheasti. Me selvittiin taas tämä pimeä aika! Kevätvaatteiden bongailu on varma kevään merkki (vaikka minua kyllä ärsyttääkin se, että bikinit pitää ostaa helmikuussa), ne västäräkit sun muut tulevat ihan kamalan myöhään!

Olen ihaillut näitä By Malene Birgerin asukuvia ehkä noin vuorokauden putkeen (kaivettuani eilen illalla ensin tukkeuman vessanpöntöstä -yksi pieni mies käyttä varmuuden vuoksi puoli rullaa vessapaperia. Tuollainen hommahan on tietenkin miehen hommia, mutta miksi niillä pitää olla niin isot kädet etteivät ne mahdu tarpeeksi syvälle?)! Näissä asuissa on jotakin niin hauskan rentoa ja yksikertaista. Jotakin tuollaista raidallista tekisi kovasti mieli. Aika kiva yksityiskohta on myös nuo molempiin ranteisiin puetut rannerenkaat!

6 kommenttia:

MRS JONES kirjoitti...

Ihanat raidat! Malene on lempimerkkejäni, terkuin jonna

Norppa kirjoitti...

Toi raidallinen takki on aivan ihana!

TinttiP kirjoitti...

Hah, taas kuin sanat suoraan suustani! :) Mäkin aina iloitsen kun taas kerran selviydyttiin pimeästä ja synkkyydestä! Mutta valitetavasti aina juhannuksen jälkeen kun päivät alkavat taas lyhentyä, alan miettiä, että miten hemmetissä me jaksetaan taas tuleva pimeä kausi :( Mutta onneksi nyt ollaan kuitenkin menossa kohti valoa! <3

Mii... kirjoitti...

Blogissani on tunnustus sinulle ♥

HMH kirjoitti...

Heippa Annimanni,
löysin ilokseni tieni tänne tänään!

Olen itsekin kuolannut Malenen uuden malliston äärellä tovin jos toisenkin - "perinteisen" mustavalkoisen lisäksi olen kovin tykästynyt vihrevalkoiseen Dalise -mekkoon.

Palaan taas pian :-)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Mrs Jones: Täytyy myöntää, että Malene on kyllä minullakin yksi niistä merkeistä joiden valikoimaa ja erityisesti asukuvia tulee melkein eniten seurattua. ...ja näistä innostuneena jahtaan kyllä itselleni jotakin raidallista. Yksi ihana on ihan klikkauksen päässä ;)

Norppa: Kuinka kätevää, että Köpiksen lentokentälle on tullut äitiyslomani aikana Malenen myymälä (eikä kukaan ole tätä tietoa minulle päivittänyt)! Pääsen ehkä edes hypistelemään tuota takkia koska se vaikuttaa täy-del-li-sel-tä <3

TinttiP: Mun isä AINA puhuu juhannuksena, että nyt sitten alkaa taas pimentyä. Itse osaan onneksi siinä kohtaa olla niin epäjohdonmukainen, etten ajattele sitä, vaan kesää joka minusta vasta alkaa siitä juhannuksesta ;)

Mii..: Oi kiitos, nyt melkein ihan hävettää miten olen viime aikoina laiminlyönyt blogi-raasuani. Tällainen tunnustus tuntuu jotenkin nyt ekstra-suloiselta, kiitos vielä!

HMH: Kiva, ja tervetuloa! Oi, tiedän tuon mekon, koska jollakin jännällä tavalla se kutkuttaa myös minua, vaikka en ole ollenkaan ollut "vihreän ystävä" kuten mummini sanoisi ;)