keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Black & White

Hirmuinen himo mustavalkoiseen (joulupukkikin oli tämän huomannut kääriessään pakettiin tuon Design in Black & White -kirjan). Jouluna tekemäni H&M:n tilaus oli vihdoin tullut postiin työmatkani aikana, ja se sisälsi useampiakin mustavalkoisia tyynyliinoja. Nämä kaksi pienempää mustavalkoista tyynyä jäivät ainakin toistaiseksi olohuoneeseen. Meillä on taas miljoona projektia kesken täällä kotona -eteisen kaapin koko tanko tuli takkeineen päivineen alas, ja mies on metsästänyt meille Elfaa ympäri kaupunkia (miten voikin olla niin vaikeaa saada niitä kaikkia osia, joka paikassa myydään todellakin ei-oota). Meidän työhuoneemme toimii nyt siis takkien ja tankojen ja työkalujen säilytyspaikkana, eikä siis lokakuun lopulla (?) alkanut työhuoneen remontti ehkä valmistu ikinä. Varsinkin, kun miehellä tuli mieleen, että pitäisikö sittenkin maalata vielä lattia valkoiseksi?

---

Hurrah for black and white! H&M had new beautiful pillowcases in black and white (first pic) that I just couldn't resist...Actually, these are not the only ones I orderd, oops!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että Pukki osu oikeeseen lahjahankinnalla! :)
-Sandra

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Sandra: Joulupukki on ihan paras ;)

Mia kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia ja ihana tyyli sulla muutenkin. Lukijana olen ollut jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta kommentoin.. :) Mukavaa torstaita!
- mia

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Mia: Kiva kun nyt kuitenkin jätit viestin ;) Ja kiitos muutenkin kauniista sanoistasi.