tiistai 12. heinäkuuta 2011

Uusi vanhaVaikka pesukoneen puute ja siihen liittyvät selvitettävät asiat aiheuttavat extra-työtä, olen tosi iloinen, koska olemme saaneet muita kotiin liittyviä (pieniä) asioita tehtyä. Useammankin! Kuten tämä pieni hylly. Yritän mahdollisuuksien mukaan välttää kaiken väliaikaisen ostamista, ja olen mieluumin ilman jotakin esinettä niin kauan, kunnes löydän mieluisan. Niinpä lopulta monet ostamani tavarat ovatkin minulle sellaisia aarteita, että en halua niistä luopua. Tämän (alunperin pyökinvärisen) hyllyn olen ostanut ensimmäiseen omaan kotiini, jossa oli pyökinväriset parketit. Seuraavaan kahteen kotiin se ei sopinut mitoiltaan eikä väritykseltäänkään, ja niinpä se onkin asustellut varastossa purettuna.Nyt lakka on hiottu pois ja mieheni on maalannut sen useammalla kerroksella valkoista Helmi-kalustemaalia. Siitä tuli ihan uuden näköinen. Muistan vieläkin kuinka sen opiskelijana pienistä rahoistani ostin... Yläpuolelleen se kaipaa vielä taulua tai peiliä, mutta tuliaiskukkaset ovat niin näyttävät, että seinä ei juuri nyt näytä alastomalta!

Hassua muuten, miten joskus "väärillä paikoillaan" olevat tavarat vaan sattuvat sopimaan ympäristöönsä. Nahkatakki on niin sopivasti portaiden värinen, että se on saanut roikkua tuossa koko helteiden ajan. Vyönkin taidan jättää tuohon esille kunnes sitä jälleen tarvitsen :)

6 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

tosi kaunista. Hylly myös kuin uusi. Voih. Mun pitäisi myös tarttua pensseliin..

K kirjoitti...

Nuo teidän portaat on niin hienot! Vaikka yksitasoista havittelinkin, ihan noiden portaiden vuoksi pitäis saada kaksitasoinen!
Haluaisitko esitellä vähän tarkemmin mitä kirjoja luet (pöydällä)?

Hanna kirjoitti...

Jälleen niin tyylikkäitä kuvia!!!

Annimanni kirjoitti...

Rilla: Pelkällä maalilla saa kyllä paljon aikaiseksi :) Anoppini on maalannut jopa ruostuneet kynttilälyhdyt ja hienot tuli!

K: Kyllähän 1-kerroksinen olisi kätevä, mutta en tiedä osaisinko edes asua sellaisessa, koska lapsuudenkotinikin on monikerroksinen :) Nuo isot kirjat ovat valokuvauskirjoja; voin palata niihin myöhemmin, mutta nyt vihdoin olemme pääsemässä/lähtemässä lomanviettoon.

Hanna: Kiitos!

Henna kirjoitti...

Kaunis hylly! Ihana tuo tyttösi piirtämä kortti :).

Annimanni kirjoitti...

Henna: Kohta tuo tyttö aloittaa koulun ja sitten nuo ihanat kirjoitusvirheet varmaan koulitaan pois... Voi ei!