keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tik tak
Sairastaminen kesällä pitäisi kieltää ihan kokonaan. Sen lisäksi, että sairastaminen on muutenkin kurjaa olipa sairaana lapsi tai ihan itse (meillä sekä että), tuntuu että kauniit kesäpäivätkin menevät ihan hukkaan (paitsi että ne tuntuvat kyllä pidemmiltä, kun vaan odottelee että jälkikasvu simahtaisi, hah). Kun on kesä, myös avun saaminen on melkein mahdotonta, koska sekä äitini että anoppini ovat molemmat menossa koko kesän. Ihanaa tietenkin, että he ovat aktiivisia ihmisiä ja nauttivat kesästä, mutta noin niin kuin omaa napaa kaivellen... Miten on mahdollista, että miehen harvat menot osuvat tietenkin juuri tähän samaan saumaan? Aina.


Minä olen kuitenkin saanut laskea niitä minuutteja Metronistan palkintokellostani, ei ihan paha! Ihailin myös kovasti kaunista purkkia ja paperipussia mihin lahjani oli pakattu. Ilahdun aina tällaisista asioista, kyllä kaunis pakkaus (tai kaunis lahja) on osa sitä saamisen iloa. Niin, ja koska musta ranneke lähetetään myöhemmin, sain yllätykseksi tuon sinivihreän rannekkeen. Hyvä asiakaspalvelu on toinen asia, jota arvostan kovasti!
...nyt kynsiä lakkaamaan ja jalkoja hoitamaan. Poikani on jostakin syystä kovin huolissaan siitä, että äidin kantapäät murtuu (?!), ja se tekee "jalkatarkastuksia". Pakko siis huolehtia itsestään ;)


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Pikaista Paranemista Teille!
Ihana kello ♥

Annimanni kirjoitti...

Kiitos kiitos, kyllä tässä tänään taidetaan jo kaikki olla ihan terveiden kirjoissa, mitä nyt univelkaa jäljellä (entistä enemmän...)