perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kivan päivän iltaJos totta puhutaan, hetket (tai noh, koko edellinen päivä) ennen lähtöä tai vieraiden tuloa ei meillä ole niitä kivoimpia. Minä ainakaan en ole parhaimmillani, kysykää vaikka mieheltäni. Meillä kävi tänään mieluisia ja harvinaisia vieraita, mutta se, että olemme viimeiset pari viikkoa tehneet useampia kotiin liittyviä "pikkuremontteja" tarkoittaa tietenkin sitä, että meillä vallitsi normaaliakin hirveämpi kaaos. Kun muutos on toteutettu, lopputulos on parempi kuin lähtötilanne, mutta sitä edeltää se hirvittävä sekamelska, paljon pahempi kuin ennen muutokseen ryhtymistä. Stressi oli siis kova, kun yritimme taistella aikaa vastaan ja saada kotimme vieras-kelpoiseksi.
No hups vaan, huomasin alkuviikosta, että mieheltäni saama lahjakortti oli juuri umpeutunut, joten äkkiä "paniikkiaikaa" varaamaan! Onneksi joustivat hoitolassa ja sain vielä käyttää lahjakorttini. Niinpä minä lähdin vielä loppumetreillä hemmoteltavaksi. Tietenkin vielä mies oli valinnut sen kaikkein ylellisimmän kasvohoidon, joten hoitoaika oli lähes kaksi tuntia. ...mitäköhän mies mahtoi tuumata, kun sai tekstiviestin, että olen kotona 15 minuuttia ennen vieraiden tuloa? Minulla oli kyllä kerrankin oikein mukavat hetket ennen vieraiden tuloa...
Paita Gant, farkkuhame Esprit (vanha), vyö Tommy Hilfiger (vanha)
Kylään saimme lopulta onnellisesti Näköisiäkulmia:n Hannan perheineen. Olemme aikoinaan tutustuneet opiskellessamme Ruotsissa, ja vaikka molemmat asumme kuitenkin Suomessa, näemme ihan liian harvoin. Sen verran pitkä maa tämä Suomi on!

Oli kivaa. Oli lämmin. Mansikkajäädykekkin suli (sitten kun se suostui irtoamaan vuoasta).

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mä olen joskus mopannut eteisen lattiaa, kun vieraiden auto on jo ajannut pihaan =)

Annimanni kirjoitti...

Toi on niin kamalaa! Onneksi meidän tutuissa alkaa olla aika paljon lapsiperheitä, joten ne eivät koskaan saavu aivan ajoissa -armollista! Vielä en kuitenkaan ole oppinut sitä, että itsensä voisi laittaa valmiiksi ennen viimeistelyä, joten jos kaikki muu on kuin onkin tiptop, olen itse aivan räjähtänyt...

Hanna kirjoitti...

Kauhea minkä stressin aiheutimme, vaikka toisin sovittiin! Mutta ahkerointi kyllä näkyi kauniissa kodissanne, vaikka ei se taida näin jälkikäteen stressiä poistaa. Kiitos ihanasta näkemisestä! Tervetuloa meillekin:).

Annimanni kirjoitti...

Niin sovittiin :) Minulle olisi riittänyt ihan tavaroiden järjestäminen, mutta tuo rakas hubby saa aina suureellisia suunnitelmia päähänsä. Joulusiivous alkaa hänellä aina eteiskaapin tavaroiden purkamisella... Sitten tuleekin kiire! Itse taidan jatkossa ottaa tavaksi mieluumin tämän viime minuuteilla kauneushoidossa käymisen ;) Oli kiva kun kävitte!