sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tine K Home











Palaan vielä ihaniin eilisiin tunnelmiin Tina K Homen showroomilta. Tanskalainen Anita Tine K Home:lta kertoi suloisia tarinoita Tine K:n alkutaipaleelta ja tuotteiden alkuperästä. Tuotteita valmistetaan niin Euroopassa (mm. Tanska ja Puola) kuin Aasiassakin (mm. Intia ja Vietnam), ja lyhdyt valmistetaan pienissä pajoissa käsin, ja ne ovat käytännössä jo myyty kun ne saadaan tuotua myymälään. Eniten minua hymyilytti nuo vietnamilaiset ruskeat ruukut, jotka nostetaan jokien pohjasta. Ne ovat alunperin erilaisia kalastusastioita, ja vielä kaupassakin ruukun mukana saattaa tulla mutaa ja simpukoita.

Moni bloggaaja lähti huokaillen kotiin ilmoittaen, että kaiken näkemämme kauneuden jälkeen onkin motivaatiota taas siivota kotona. Olinkohan minä ainoa, joka lankesi kotimatkalla tulemaan sen sijaan kaupan (=kukkia, maljakko, torkkupeitto) kautta?

Sen sijaan tänään kuopus päätti istuttaa tarhan äitienpäiväistutukset uudelleen keittiön matolle, joten meillä siivottiin sitten äitienpäivän kunniaksi. Toivottavasti teillä on ollut rauhallisempi äitienpäivä!

9 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Hehee, mun oli pakko ostaa anopille valkoisia hortensioita. Onneksi meillä oli kiire kylään, mitä ennen mun oli PAKKO siivota, niin en sännnnyt suoraa päätä laittamaan satasia peittoihin ja tyynyihin. :D Muuten olisin nimittäin tehnyt just tasan sen.

Mia kirjoitti...

Harmitti kyllä, etten ehtinyt eilen Nougatiin ostoksille. Olisi ollut hyvä moodi päällä ostaa vaikka mitä! Sen sijaan istuskelin Miin kanssa Kämpin terassilla juomassa cavaa, mikä oli kyllä oikein kivaa sekin :) Siivoamiset jäi siis tähän aamuun. Eikä rauhallisesta äitienpäivästä ollut mitään tietoa, ainakaan täällä :D

Petriina kirjoitti...

Ihanat kuvat !

Minäkään en ennättänyt kauppaan asti, harmillista kyllä. Ensi kerralla sitten, muutama juttu jäi nakuttamaan. Esimerkiksi tuo iiihana pöytä, joka kyllä kokonsakin puolesta olisi ollut hankala raahata bussissa kotiin... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelinkin, että näin sut Minna K -blogin kuvassa! Enkä ilmeisesti ollut väärässä.
http://minna-karoliina.blogspot.com/

Toivottavasti oli mukava äitienpäivä! :)

-Sandra

Lumo kirjoitti...

Huomasin alennuskupongin vasta illalla kotona... en tosin olisi ehtinytkään Nougatiin saman iltapäivänä enää.

Tuire kirjoitti...

Ihanat kuvat! Nuo kuvat saavat minut haikailemaan lisää tyynyjä. Olipa mukava tavata livenä! :)

Liliana kirjoitti...

very beautiful ;D

Mayo kirjoitti...

Heippa kanssabloggaaja ja kiitos ihanasta blogistasi!
Omassani on sinulle pieni haaste kera ansaitun tunnustuksen, mikäli tahdot kurkata! ;-)

Mayo

Annimanni kirjoitti...

Norppa: ...mun kotimatkalla asemalle oli muutama kauppa, jotka tehokkaasti siis hyödynsin ihan vaan "ohimennen" ;) Mulla on myös jäänyt alitajuntainen himo valkoisiin hortensioihin, mutta olen vaan surkea saamaan niitä hortensioita pysymään hengissä! Järki on siis vielä vienyt voiton, kunnes joku hetki tulee niin yltiöpäinen olo, että ajattelen että "olen varmaan kuitenkin nyt ihan itsestään oppinut sen homman" ;)

Mia: Ei kyllä kuulosta tuokaan yhtään pahalta. Enkä minäkään sinne Nougatiin asti ehtinyt, hyödynsin vain tehokkaasti siihen hätään pari "korvaavaa" kauppaa...

Petriina: Äläs nyt, minä olen raahannut kotiin junassa (viimeisilläni raskaana) yhden jalkalampun, joka vain oli "pakko saada" ;D

Sandra: Kiitos :) Sun pitää tulla moikkaamaan taas meidän "kullannuppuja"!

Lumo: Mäkin huomasin lappusen vasta junassa, mutta en myöskään olisi sinne ehtinyt. Eihän sieltä oikein raaskinut lähteä kuin vasta kun oli "pakko", heh.

Tuire: Aivan, tosi kiva oli tavata! Ja juu, tyynyjä! Ja TORKKUPEITTOJA!!!

Liliana: Thank you!

Mayo: Kiitoksia tosi paljon, Mayo!