lauantai 5. toukokuuta 2012

Kesävaatetta Kuvat Esprit
Minä olen tänään pörrännyt niin kaupoissa kuin nettikaupoissakin uusia vaatteita sovitellen ja ihaillen. Vaatteiden ostelu on minulle samanlainen lääke kuin suklaa; ostan vaatteita ja syön suklaata niin iloon kuin suruunkin. Ei ehkä parasta, mitä mitä äidiltäni olisin voinut oppia, mutta toisaalta, onhan niitä pahempiakin syntejä.


Tämän kollaasin kuvat ovat kaikki Espritin nettikaupasta. Siellä Espritillä on kampanja kaikille uusille rekisteröityneille asiakkaille: syöttämällä kassalla koodin MF63K3X8FI, saat 10-30% alennusta ostostesi loppusummasta (-10% kun ostosten loppusumma on 50e tai alle; -20% kun ostosten loppusumma on 130e tai alle; -30% kun ostosten loppusumma on yli 130e). Alennus koskee niin normaalihintaisia kuin alennettujakin tuotteita ja on voimassa sunnuntaihin 13.5 mennessä niin naisten, miesten kuin lastenkin vaatteista.

3 kommenttia:

HMH kirjoitti...

Toivottavasti shoppasit iloon, etkä suruun!

HMH kirjoitti...

Ai niin: tunnustus odottaa blogini puolella :-)

t. HMH/ Hues of Black

Annimanni kirjoitti...

HMH: Voiko tuohon vastata, että sekä että ;) Tai noh, hankinnat on vielä mietinnän asteella, kun tuntuu, että tarjolla olisi vaikka mitä ihanaa! Ja kiitoksia kovasti tunnustuksesta, se piristi kyllä aivan oikealla hetkellä.