perjantai 9. maaliskuuta 2012

Työn ilot

Töiden alkamiseen liittyy tietenkin sellainen ilo, että on ollut syytä päivittää vaatekaappia työkuntoon. Vilan valkoinen pusero on rennon naisellinen farkkujenkin kanssa, mutta hameen kanssa asusta tulee jo aika juhlava työillallisia varten. Tummat farkut yhdistän mieluiten jakkuun ja korkokenkiin, se on arjen perusasuni, ja jotenkin niiiiiiiin minua. Lisäksi yllätin itseni ihastumalla raidallliseen, leveän malliseen neuleeseen; pussimaiset vaatteet eivät yleensä ole päälläni ollenkaan imartelevia, mutta tuo näyttää kivalle sekä kapeiden housujen että kapean hameen kanssa (ja myös jakun alla). Miinuspuolena se, että tajusin ensimmäisenä työpäivänä näyttäväni siltä, että saatan taas olla raskaana...

Töiden alkamiseen liittyy myös se kiva puoli, että perjantai tuntuu todellakin perjantailta ja kaikki työvaatteet ripustetaan kaappiin ja vietetään rentouttavaa viikonloppua!  Jos vaikka pitkästä, pitkästä aikaa ehtisi blogikierrokselle, mulla on hirwwweästi kaikkea ihanaa luettavaa, tiedän sen.

P.S. Vielä tämän illan ehdit osallistua arvontaan täällä

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Voi, miten kauniita vaatteita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo vilan pusero, onko nyt ostettu ja vieläkö on myynnissä?

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Norppa: Kiitos :) Ihanaa, kun voi pukeutua myös vähän "epäkäytännöllisemmin" ja laittaa vaikka hameen ja korkokengät!

Anonyymi: Olen ostanut sen tämän vuoden puolella Stokkan verkkokaupasta, ehkä sitä saattaisi vielä jostakin löytyä. Yritin katsoa Vilan omastakin nettikaupasta mutta siellä sitä ei kyllä enää ollut, harmi. Mutta muita kauniita puseroita näytti löytyvän ;)