lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kattaus työmatkalta

Muki ja aterimet Iittala pöytä- ja lautasliina H&M Home

Työni ovat alkaneet aikamoisella vauhdilla; heti alkuun minulla on neljässä viikossa kolme työmatkaa. Tämän viikkoinen työmatka oli muutenkin aika raskas, mutta sen lisäksi minulla oli taas huonoa onnea matkassa. Tällä kertaa sain ensimmäisenä iltana ravintolassa ruokamyrkytyksen ja pyörryin! Tarjoilijat vielä aluksi luulivat, että olin niin humalassa...

Työmatkoilla ei yleensä ehdi nähdä omatoimisesti juurikaan mitään, saati ehtiä kauppoihin, mutta minä olen kyllä aika "hyvä" poimimaan ohimennen edes virikkeitä ja sisustusideoita. Tukholman Radisson SAS -hotellissa ilahdutti nähdä Teema-mukeja, ja muutenkin koko kattaus oli tosi hieno: harmaat pöytäliinat, valkoiset lautasliinat, turkoosit Teema-mukit ja kussakin pöudässä yksi hillityn oranssinpunainen tulppaani valkoisessa kapeassa maljakossa. Kotiin saavuttua oli pakko klikata meillekin harmaa pöytäliina, "tuliaiseksi".

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Melkoinen töiden aloitus:). Minäkin olen ollut tuossa Tukholman Sassissa, ja se aamiaishuone oli kyllä kaunis, taisinpa tallentaa kuvan blogiinkin. Tsemppiä arkeen, pitääpä soitella tarkempia kuulumisia:).

Lumo kirjoitti...

Auch, itse olen kerran saanut ravintolasta ruokamyrkytyksen, mutta pyörryin uupumukksesta vasta kotona.

ENsitreffeillä mieheni kanssa pyörryin ravintolassa, onneksi naapuripöydässä oli kaksi lääkäriä ja kaksi sairaanhoitajaa. He tosin ensi luulivat, että minulla on epilepsia...

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei. Kuulostaa kamalalta. Mua kiinnostaisi hirveästi, että mitä teet työksesi? :) Itellä kun on ammatinvalinta edessä.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Olet ollut monesti mielessä, mutta miten se soittaminen aina jääkin...

Lumo: Teilä on ollut mieleenpainuvat ensitreffit ;)

Anonyymi: Olen miettinyt tässä pari päivää, kuinka tarkkaan "uskallan" vastata. Hmm. Mutta jos nyt kuitenkin vastaan näinkin suoraan, että minulla on kaupallinen koulutus ja toimin markkinointitehtävissä terveysalalla. Tuolla alalla näyttää muuten moni muukin yhtiö toimivan aika kansainvälisesti!