lauantai 14. toukokuuta 2011

Kotona

Henkisesti vielä Kyproksen lämmössä, mutta fyysisesti lämmittelen VILLAtakissa! Tulimme eilen illalla kotiin, ja tuntuu ihanalta kun voi ottaa arjen vastaan pehmeällä laskulla viettäen ensin viikonloppua (paitsi että saimme jo viedä vauvan lääkäriin, voitteko uskoa, nyt SILLÄ on silmä- ja korvatulehdus). Sen sijaan sääpuoli ei ottanut meitä vastaan kovinkaan hellästi, ulkona on todella kylmää ja kalseaa ja yöllä täällä puhalsi oikea syysmyrsky. Tänään olen ollut ihan koko päivän kotona, hempeässä pitsipaidassa ja villatakissa. Mietin jo vähän, olenko ihan pöhkö, kun tilasin Stokkan verkkokaupasta tähän vuodenaikaan tämän Filippa K:n kashmir-villatakin, mutta sillehän tuli siis heti käyttöä. En nyt ehkä kuitenkaan ajatellut kesävillatakkia ostavani, mutta myönnettäköön että kylmyys ei harmita ihan niin paljoa, kun päällä on näin taivaallisen pehmeä uusi vaate. Sitäpaitsi se EI ole musta (myönnettäköön, että mustaa ei ollut edes tarjolla)!



Seuraatteko te muuten Euroviisuja? Kerran viettäessämme miehen kanssa vuosipäiväämme olimme "paenneet" yöksi Kämp-hotelliin ja tultuamme illalla ravintolasta hotellille telkkarista sattui tulemaan joku Euroviisujen "parhaat"/ikimuistoisimmat kautta aikojen. Nauraa hihittelimme niille koko loppuillan. Niin Euroviisuista sitten tuli mun ja miehen JUTTU, ja koko päivän on ollut kiva fiilis ajatella, että illalla istumme sohvalle vierekkäin ja nautimme. Lähinnä siis aiomme nauttia herkuista, musiikkianti yleisesti ottaen ainakin naurattaa, ellei jopa aiheuta vilunväristyksiä. Mutta hei onneksi on tämä uusi villatakkikin...! ;)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa kotiin <3 Näytät niin upeelta mimmiltä uudessa villatakissa, se oli hyvä hankinta! :)

Unknown kirjoitti...

Oho, ei se kyllä ollut mika, joka sanoi, vaan Jenniina :D No heippa vaan!

Annimanni kirjoitti...

No minä jo täällä punastelin, että jopas on tämä joku Mika kovin tuttavallinen, sydämet ja kaikki :D Mutta kiitoksia vaan, sinnekin <3